STRIPTIZETA LILI RAZOTKRILA FARMERE: Evo ko ima najveći ponos u Lisoviću!
Foto: Printscreen

Otkrila sve tajne

STRIPTIZETA LILI RAZOTKRILA FARMERE: Evo ko ima najveći ponos u Lisoviću!

Stars -
Taj Rade se pretvarao da je ne znam kakva muškarčina, a kada sam mu se našla u krilu, osetila sam malog mlitavog miša. Po slobodnoj proceni, raspolaže sa maksimum 16-17 centimetara, rekla je Lili

Zbog momačke večeri manekena Radeta Lazića Zadruga je rešila da na imanje u Lisoviću pošalje striptizetu Lili, kako bi se oni malo opustili i dobro zabavili.

Nakon što je animirala muškarce u realityju "Farma", Lili otkriva koliko su obdareni muškarci.

"Taj Rade se pretvarao da je ne znam kakva muškarčina, a kada sam mu se našla u krilu, osetila sam malog mlitavog miša. Po slobodnoj proceni, raspolaže sa maksimum 16-17 centimetara. Ipak, mnogo mi je bio zanimljiviji onaj manekenčić iz spota Seke Aleksić Miloš. On se trudio da pokaže da je frajerčina. U nekim momentima je bio i agresivan. Ščepao me je za guzu, pa sam morala da ga odgurnem. Takvi su sumnjivog seksualnog opredeljenja, pa na sve načine pokušavaju da se predstave kao muškarčine, ali džabe", rekla je Lili za Informer, koja je dodala da je Kristijan pravo muško.

"Kristijan je po ko zna koji put dokazao da je pravo muško. Kakav je fizički kad ga posmatraš, isti osećaj je i kada mu sedneš u krilo. Čini mi se i da ga dole ima prilično, ali da se kontrolisao zbog kamera i žene. S druge strane, Vlada Stanojević se nije ni trudio da sebe predstavi u mačo svetlu. Dečko je svestan svoje seksualnosti. Njemu bi bilo zanimljivije na muškom striptizu", zaključila je striptizeta Lili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja