KAD SE STANIJA SVETI: Starleta se hvalila da se ljubila sa Acom, evo šta je Krunićka uradila
Foto: Printscreen

Svi čuli šta je pričala

KAD SE STANIJA SVETI: Starleta se hvalila da se ljubila sa Acom, evo šta je Krunićka uradila

Stars -
Izlanuo sam se da su bila dva poljupca u prolazu, a ti Stanija samo ćuti ako te bude pitala

Stanija Dobrojević ispričala je Kristijana dok su bili u hotelu da se ljubila sa Acom, što su svi farmeri mogli da čuju jer su imali televizor i uživo gledali šta su njih dvoje radili.

Kada su se starleta i Golubović vratili na imanje, Aca se požalio Staniji da Krunićeva ne priča sa njim jer je ona pričala o njemu.

"Ja sam se izlanuo da su bila dva poljupca u prolazu i Jelena je zaćutala. Od jutros nije progovorila sa mnom", žalio se Aca starleti.

"Kad sam ja to rekla? Kad je to bilo?", čudila se Stanija.

"Ma ležali smo u krevetu ja, Gabrijela i Jelena. Onda je neko rekao da pričaš o meni da smo se dogovarali da idemo do kraja. Ja sam se izlanuo da smo se u štali poljubili. Jelena se naljutila, okrenula. Sad će da me gnjavi s tim. Ti samo ćuti", pričao je Aca, koji se svima redom u kući žalio da Krunićka ne želi da priča sa njim. Krunićka više ne želi da priča sa Acom, što je njemu očigledno teško palo.

Podsetimo, Aca i Jelena su imali seks posle jedne žurke, a oboje su demantovali da je bilo nečega između njih. Međutim, Krunićka se poverila Tamari Đurić da se nije baš dobro pokazao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track