JELENA I RADE SU NOVE SLUGE! Krunićeva u suzama otišla u štalu!
Foto: Printscreen

Rijaliti

JELENA I RADE SU NOVE SLUGE! Krunićeva u suzama otišla u štalu!

Stars -
Biranje sluga obeležilo je ponašanje Jelene Krunić, koja je sve vreme plakala i pričala nepovezane stavri

Sinoć je "Farmu" napustio pevač Novica Zdravković, koji je osvjio samo 5 odsto glasova publike. On je farmerima ostavio pismo, a za novog slugu je postavio Kristijana Golubovića koji je istakao da neće biti licemeran, kao i da će se truditi da najviše radi. Inače njegovo gazdinstvo je loše počelo, jer je Ivan Gavrilović prekršio glavno pravilo kada je pušio u spavaćoj sobi, zbog čega je direktno nominovan. Kao gazda, Kristijan večeras ima zadatak da izabere sluge, koje će spavati u štali. Budući da je do sada isticao kako nikada žene ne bi slao u štalu, verovatno će za sluge izabrati muškarce.

Tok emisije:

21:40 Nakon Jelene, Rade se obratio farmerima koje je zamolio da njemu daju štapiće kada dođe vreme za to. On je dodao da mu nije krivo što je ponovo sluga. Lazić se osvrnuo na aferu sa vodom, a rekao je da sebe ne smatra lošim čovekom jer je vodu doneo samo sebi i Gabrijeli. Dok je Rade pričao Kristijan ga je opomenuo da ne lupa rukom o sto jer ga to iritia.

"Neću da ga komentarišem, on je za mene bitan kao kratko ćebe u decembru", rekao je Rade.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:33 Reč je dobila Jelena Krunić koja je rekla da je u suzama molila Kristijan da je stavi za slugu.

"Ja ne želim da ovde budem diskvalifikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, koji me je posvađao sa drugom Aleksandrom. Ja sam se emotivno vezala za Tamaru, Aleksandara i Vladimira", rekla je Krunićeva koja je dodala kako želi da izađe da ne bi ušla u veći sukob sa Majom kada se ona bude vratila. Ona se zahvalila Zorici Marković koja joj je kao druga majka, kao i Tamari koju smatra sestrom. Ona se zahvalila i Kristijanu što ju je stavio za slugu, jer će to prijati njenoj psihi. Krunićeva je pričala pod dejstvom alkohola i lekova, a njene reči su bile uglavnom nepovezane.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:25 Kristijan se osvrnuo na događaj od sinoć kada je Maja izavala svađu. On kaže da je Maja ispala žrtva, a sve vreme je polivala Medenicu, Staniju i maltertirala druge farmere. On je dodao da je rešio da Radeta stavi u štalu jer ljubomorisao kada je bilo venčanje, otimanje mlade ali i još jedam događaj.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Gledao sam kako vodu uzima i nosi samo Gabrijeli i njemu. Tada sam provalio da je loš. Da li je egoističan ili nas sve mrzi? Taj detalj je presudio i ono vređanje kada je govorio da sam govedo. On mi se izvinuo, ali ne mogu da ga cenim kao čoveka. On je 10 lapsusa napravio a ja ga nisam nikada ispravio, jer pametniji popušta", rekao je gazda imanja. U razgovor se ubacila Gabi, koja je ispravila Kristijana kako se kaže "jer", a ne "jel".

"Ja sam ti prvi dao savet i nazvao te princezom, a ti si pokazala svoje pravo lice", rekao je on, a Gabi mu je odgovorila kako njemu smeta svako ko mu kaže ono što mu ne odgovara.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:20 Krstijan priča kako nije očekivao da će biti sluga. On kaže da je navikao da radi.

"Velika je odgovornost. Moraš stalno nešto da radiš i potenciraš. Nismo konstatni da radimo jedan isti posao koji treba da radimo. Od prvog momenta sam mislio da će Rade i Maja u štalu, jer su se loše postavili prema kolektivu. Oni moji protvinici ne mogu da budu. Ali desilo se u međuvremenu da sam imao razgovor sa jednom nestabilnom ženskom osobom. Radi se o Jeleni Krunić. Stavlja me u nezgodnu situaciju da nju izaberam za slugu, jer je njena želja da se oslobodi ovoga. Ja sam tako vaspitan da želim svakome da pomognem. Tako da teška srca biram Jelenu. I Radeta za drugog", rekao je Golubović. On je dodao da kada bi se samo on pitao stavio bi Maju i Lepog Miću, jer su loši ljudi.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:18 Kristijan priča Ognjenu kako bi trebalo da im donesu tablete za smirenje.

"Pošaljite nam ludomil. To su male tablete koje se u piće stavlaju na kvarno i imaju dobar efekat", rekao je Golubović, koji se zakačio sa Jasminom Medenicom. On je osuđuje jer se zaljubila u njega, a Jasmina tvrdi da joj je on Krstijan nebita.

21:14 Ognjen je stigao na imanje i okuplja farmere kako bi gazda izabrao sluge.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track