NADROGIRANA KRUNIĆEVA? Želi da izađe napolje zbog tuče sa Majom!
Foto: Printscreen

U suzama

NADROGIRANA KRUNIĆEVA? Želi da izađe napolje zbog tuče sa Majom!

Stars -
Ja ne želim da ovde budem diskvalifikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, pričala je igračica

Tokom izbora sluga za ovu nedelju Jelena Krunić se čudno ponašala. Kristijan Golubović je istakao kako ga je Jelena molila da nju stavi u štalu, kako bi mogla da se smiri nakon sinoćnjeg incidenta, kada je napala Maju Nikolić. Krunićeva svako jutro i veče pije tablete, a danas je u kombinaciji sa lekovima pila i vino, zbog čega se ponela emotivno.

"Ja ne želim da ovde budem diskvalifikovana zbog nekog ološa ili bacača kosti, koji me je posvađao sa drugom Aleksandrom. Ja sam se emotivno vezala za Tamaru, Aleksandara i Vladimira", rekla je Krunićeva. Ona je dodala da ne želi da đe u sukob sa Majom kada se bude vratila na imanje, pa tako misli da bi bilo najbolje da napusti rijaliti.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Želim da se pre svega zahvalim Zorici Marković, koja mi je kao druga majka, kao i Tamari koja mi je najbolja drugarica i kao sestra. Hoću da se zahvalim i Kristijanu koji je prešao preko svog džentlmenstva i stavio me za slugu. To će mi mnogo pomoći da se psihički smirim", rekla je Jelena u suzama dok se njihala. Ona je uglavnom pričala nepovezane stavri, a onda je otišla u sobu u pratnki Tamare, Ace i Vlade. Oni su je smirivali, dok je Jelena plakala i pričala kako se nalupetala za stolom.

"Ma nisi, bila si super. Vokabular ti je bio baš dobar", rekla joj je Tamara. Vlada ju je tada pitao da li je pila tablete, na šta je ona odgovrila kako ih uzima svako jutro i veče, kao i da je danas pila vino.

Podsetimo, Jelena je do sada mešala tablete sa alkoholom, nakon čega je napadala žene i muškarce na "Farmi". Kada je čula šta je radila, ona je izjavila kako više nikada neće piti, što naravno nije ispunila.

A.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track