ABRONOŠA: Veseljak u dugovima do guše

Usred srede

ABRONOŠA: Veseljak u dugovima do guše

Stars -
Odavno, moram da vam priznam, nisam čula ovako zanimljive priče, drage moje abronoše, pa sam namerila da ih podelim s vama.

Današnja glavna zvezda je političar kojeg ću nazvati Veseljak jer voli opšta narodna veselja kako javna tako i privatna. On je, slatke moje, u dugovima do guše. Baš taj njegov boemski život dosta para mu je istresao iz džepa, ali i poslovi koji nemaju veze s politikom.

On je, inače, zavrnuo za novac i nekoliko desetina pevača. Kažu da im je ostao dužan oko dvadeset hiljada evra. Veseljak je bio uključen u organizaciju jednog koncerta, a izvođačima je obećao da će, umesto preko računa, biti isplaćeni na ruke. Novac, tačnije njegov najveći deo, nisu dobili ni više od pola godine od spektakl. Zaboravila sam da vam kažem da je među tim poznatim izvođačima i političarev prijatelj, kog poznaje još iz gimnazijskih dana.Na Veseljaka su trenutno ogorčeni i mnogi umetnici. Poslednjih godina on je opterećen kupovinom slika mladih i već afirmisanih slikara. U kolekciji ima već više od 50 dela. Ipak, većini umetnika nije platio ni dinara jer smatra da njima treba da bude čast što je jedna tako važna ličnost pokazuje interes za njihovo stvaralaštvo. S druge strane, Veseljak ne žali novac na provod i žene. Saznala sam, drage moje, da je jednu svoju konkubinu prošle godine častio vikendicom i novim automobilom.Došao je red da vam ispričam priču i o dve nekada najbolje drugarice Seli i Gastarbajterki, koje su bile u vezi s glumcem Brus Lijem. Prijateljice su bile zaljubljene u istog frajera. Seli ga je upoznala pre šest godina na snimanju svog prvog velikog filma, kad su se i smuvali. Ljubav između njih dvoje bila je kratkog daha, a nekoliko godina kasnije ona ga je bacila u zagrljaj svojoj drugarici. Ona nije znala da su njih dvoje bili u kombinaciji jer je godinama živela van Srbije, a tek pre neku godinu vratila se u domovinu. Odnosi između Seli i Gastarbajterke malo su zahladili i više ne možemo da ih vidimo zajedno na javnim dešavanjima.Seli i Brus Li ponovo su bliski. Pre nekoliko meseci snimali su žestoke scene seksa u jednom filmu. Članovi ekipe koji su prisustvovali ovom snimanju tvrde da su toliko dobro odradili svoj posao i da uopšte nije bilo glume. Gastarbajterka je u baš u tom periodu prekinula vezu s njim.Toliko od mene za danas i nastavite da vodite abrove i do sledeće srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track