FARMA NOMINACIJE: Rade, Danijel, Ivan i Balerina se bore za opstanak!

RIJALITI

FARMA NOMINACIJE: Rade, Danijel, Ivan i Balerina se bore za opstanak!

Stars -
Vandrednim nominacijama još jedan od farmera ima mogućnost da izgubi bitku za glavnu nagradu

Na iznenađenje svih, večeras će vanredno biti nominovan još jedan od takmičara.

Naime, ovonedeljni gazda je Kristijan koji je za svoje sluge izabrao Jelenu Krunić i Rada Lazića, što znači da će jedno od njih, onaj koji dobije više štapića od ukućana, dobiti mogućnost da napusti takmičenje.

Pored njih, direktno su nominovani Balerina je i Ivan Gavrilović koji su kažnjen zbog pušenja u spavaćoj sobi. Međutim, produkcija je večeras organizovala vandredne nominacije, te će mogućnost da izgubi bitku za glavnu nagradu.

UŽIVO NOMINACIJE MOŽETE PRATITI OVDE

21:40 Drugi nominovan je Danijel. Glasanje će se vršiti za 4 kandidata, Ivana, Balerinu, Radeta i Danijela.

21:33 Odlukom farmera i njihovom dodelom štapića, prvi nominovan je Rade Lazić. Međutim, Ognjen je rekao da bi Rade svejedno bio nominovan jer je spavao ispod pokrivača u popodnevnim satima. Manekenu to nije teško palo jer je i želeo da ide kući.

21:28 Kada je Milić Vukašinović ustao da dodeli svoj štapić nekom od ukućana, svojim odgovorom zasmejao je sve.

"Ja štapić dajem zadruzi jer je kaznila nas pušače. Hoću svoje cigarete jer ja pušim jake a ovo je nešto mlako. To nije za prave muškarce. I svoj štapić dajem Radetu, naravno, jer ne dajem štapiće ženama", rekao je Milić i time zasmejao sve.

21:18 Maja Nikolić je ustala kako bi svoj štapić dodelila nekom od sluga a onda poželela i da pošalje pozdrave svojim sinovima i to po prvi put. Kako kaže, do sada nije želela da ide na patetiku pa ih zato nije pozdravljala ali večeras želi to da učini.

"Želim da pozdravim svoje sinove, Novaka i Lazara i ovim putem apelujem da ne čitaju novine jer sam videla kada sam bila u bolnici kakve gadosti pušu. Samo da dodam i da moj otac nije proslaj već vojno lice u penziji, a za sve to sam ja već angažovala advokata", rekla je Maja i dodala da pozdravlja i sestrića Mihaila koji je napunio tek mesec dana, koji se rodio dok je ona u rijalitiju.

21:09 Tamara je danas napisala pismo Jeleni Krunić što je Ognjen tražio da mu daju. Jelena je odmah tvrdila da nije kod nje, a Tamara je odbila da im to da.

"Ne mogu d avam dam to pismo. To pismo je u šporetu, nije kod mene", rekla je ona a onda je Ognjen upozorio da je najstrožije kažnjeno da komuniciraju na taj način te da će ona biti kažnjena jer produkcija sve prati.

Kasnije su se složili da je to lažno pismo koje treba da pročita sledeći gazda te da je to pismo kod Vlade. On je doneo pismo, ali Ognjen nije zadovoljan jer, kako kaže, to nije to pismo i sve olovke koje postoje u ovoj kući treba da mu se daju.

21:03 Na imanje je stigao Ognjen Amidžić i odmah zamolio farmere da uzmu štapiće. Njima ništa nije jasno, ali on obećava da ima mnogo toga večeras da se obavi, te da ima i dosta iznenađenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track