ZORICA PROVALILA ŠMIZLE: Stavile ste kačkete i imitirate Staniju!
Foto: Printscreen Farma

Razotkrila ih

ZORICA PROVALILA ŠMIZLE: Stavile ste kačkete i imitirate Staniju!

Stars -
Videla sam vas da se samo motate oko nje, rekla je pevačica devojkama

Farmeri su dobili pismo od zadruge gde im je naređeno da iznesu mišljenje jedni o drugima. Iza njih je paklena nedelja, a ukoliko budu iskreni, zadruga će ih nagraditi ukidanjem ove loše nedelje. Budući da se na imanju spletkari i laže, produkcija je rešila da stane u kraj tome i natera učesnike da budu iskreni. Zorica Marković nije imala previše komentara, a zadržala se na Milici Ranković i Sanji Lazić, članicama grupe "Šmizle". Ona smatra da njih dve imitiraju Staniju, a nije joj se dopao i njihov stav kada su ušle u rijaliti.

"Nije dovoljno da stavite roze kačkete i budete Stanija. Imam utisak da je imitirate i da želite da budete kao ona. Videla sam vas, sve idete tu oko nje. Ne možete tako da ne radite ništa. Moj savet vam je da malo više budete farmerke, odnosno farmeri. I nije mi se dopalo kako se se ponele kada ste ušle. Mislim da ste udarile na jakog igrača kada ste krenule na Tamaru", rekla je Zorica Marković, a Šmizle su joj se zahvalile na savetu.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Podsetimo, Šmizle su se našle u sukobu sa Tamarom Đurić, kada su sočno vređale jedna druge. One su na samom početku izjavile kako im se klaberka ne dopada, kao i da smatraju da pati od kompleksa.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track