MAJA NIKOLIĆ UDARILA NAJNIŽE: Stanijina majka je ološ!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Uvrede

MAJA NIKOLIĆ UDARILA NAJNIŽE: Stanijina majka je ološ!

Stars -
Ne može majka starlete da bude akademski građanin, već ološ! Ja sam u neverici da neko može da dozvoli svom detetu da bude straleta

Sukob između Maje Nikolić i Stanije Dobrojević iz dana u dan postaje sve žešći, pa nakon spominjanja dece, polivanja vodom i niza uvreda kojima su počastile jedna drugu, sada je pevačica počela da vređa i starletine članove porodice.Naime, Nikolićeva je oplela po Stanijinoj mami Slavici nazivajući je ološom.

"Stanijina majka je ološ! Ološ je zato što je nju rodila! Ne može majka starlete da bude akademski građanin, već ološ! Ja sam u neverici da neko može da dozvoli svom detetu da bude straleta. Kako je mogla ćerki da dopusti da postane starleta? To znači da i ona nije bolja! Ja ne bih ni rađala kada bi trebalo da dozvolim da mi dete postane to", pričala je Nikolićeva, dok ju je nekoliko farmera slušalo nekomentarišući ništa.Stanijina majka Slavica nije želela da uzvrati istom merom."Ne želim da komentarišem to. Iskreno, nisam ni gledala rijaliti kada je Maja to pričala. Za sve što je vezano za „Farmu“ obratite se Stanijinom PR timu", rekla nam je Slavica Dobrojević za Alo.Starleta nije bila u blizini kada je pevačica vređala njenu mamu, a sigurno će Majine reči doći do nje, kada će se dogoditi novi sukob jer je poznato da Stanija ne dozvoljava da joj se pominje porodica.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track