FARMA IZBACIVANJE: Pored dupliranih glasova, Danijel napustio imanje!

Rijaliti

FARMA IZBACIVANJE: Pored dupliranih glasova, Danijel napustio imanje!

Stars -
Nešto neobičnija situacija večeras, 4 kandidata su se borila za opstanak a stigla je i nova učesnica

Gazda imanja u Lisovićima prošle nedelje bio je Kristijan Golubović. On je za sluge izabrao Radeta Lazića i Jelenu Krunić, a odlukom ukućana veći broj štapića otišao je Radetu koji je prvi nominovan. Drugi takmičar koji se bori za opstanak je Danijel. On je dobio najmanje glasova publike.

Ovoga puta imali smo nešto više nominovanih kandidata. Naime, pored Radeta i Danijela, direktno su nominovani Balerina i Ivan Gavrilović koji su kažnjen zbog pušenja u spavaćoj sobi.

Takmičenjem u areni,najviše tačnih odgovora dao je Danijel i na taj način obezbedio sebi dupliranje glasove, što mu nije pomoglo da ostane već je upravo on napustio imanje.

Večeras se na imanje uselila i nova takmičarka, Tijana Đuričić, bivša devojka Kristijana Golubovića.

Tok emisije:

23:36 Stigli su i rezultati glasova publike. 27,50 odsto glasova imao je Ivan Gavrilović, 30,21 odsto imao je Rade Lazić, 24,73 odsto glasova ima Jelena dok je Farmu napustio Danijel sa 17,47 odsto glasova.

23:20 Farmeri ulaze u arenu. Rade je odmah otkrio da nije učio ali da je preslišavao Danijela. Kod direktno nominovanih kandidata, Jelena je učila a Ivanu baš nije pošlo za rukom. Većina ukućana navija za Radeta i skandira njegovo ime.

Danijel je pobedio u kvizu znanja.

"Odlučio sam da se borim, a publika neka odluči kako želi", rekao je on.

23:12 Aleksandra Jeftanović je u studio uvela podršku nominovanih kandidata ali je u trenutku ostala zbunjena.

"Imamo još jednu praznu stolicu a dvoje nominovanih. Situacija je zanimljiva... Predstavićemo vam Danijelovog oca. Meni je jako žao ali Radetove lepe sestre večeras nisu u studiju", rekla je ona.

22:35 Oglasio se i poslednji gazda imanja, Kristijan Golubović koji tvrdi da mu je teško da se izbori sa ženama na imanju:

"Sa ženama ovde je jako teško, ne možeš sve da ispratiš. Sa muškarcima je mnogo drugačije. Desilo se sa malim Radetom, videli ste ali ja sam na kraju morao da probudim ono najbolje kod sebe, dobrotu", rekao je Kiki a onda dodao:

"Neko me je pitao da li je bolje zatvor ili ovo, ali ja sam rekao da je zatvor bolji sto puta jer ovo je haos. Ovde nema rada, reda ni discipline i moraš da pratiš mnogo različitih karaktera."

22:24 Maja Nikolić je takođe prokomentarisala sinoćnu emisiju "Pitanje gledalaca" i svađu Jelene i Stanije.

"Meni je sinoć bilo super, niste me potkačili uopšte ali one reči koje su izrečene od Stanije i Balerine su strašne. Mislim da je to nešto najžešće što se do sada dogodilo na Farmi", rekla je ona.

Nikolićeva je dodala i da je sigurna da Vlada želi da posvađa nju i Tamaru i da je on jedan zloća koji će svoje pravo lice tek da pokaže.

21:58 Zorica tvrdi da je Maja Nikolić ta koaj nagovara Balerinu da bude sa Kristijanom.

"Ona je tera da radi sve te stvari, ona je naterala i da kaže da je trudna. Ta priča nije prošla, sve nas je zasmejala. Ne znam kako, jedino od oprašivanja", rekla je ona kroz smeh.

21:36 Vlada i Tamara pričaju sa Ognjenom o pismu koje nisu hteli da predaju zadruzi.

"Da, nismo hteli jer je to pismo bilo u vezi jednog takmičara kog smo hteli da isprovociramo", rekao je Vlada a onda je Ognjen otkrio da je možda to drugo pismo, ali da hoće da mu kažu šta je u prvom pismu pisalo i da produkcija zna o čemu se radi.

"Jeste, postojalo je drugo pismo. U njemu nema nikakve izjave ljubavi, samo sam želeo Tamari da kažem nešto što sam hteo i napolju da joj kažem ali nisam stigao jer smo bili u haosu. Čim me je produkcija pitala šta vidim u Tamarinim očima znao sam da su pročitali to pa sam rekao. Ali nismo mogli da kežemo, hteli smo da napišemo da nas ne bi ljudi protumačili pogrešno. Ali stvarno nisu nikakve izjave ljubavi, nisam čekao da uđem u rijaliti da bih bio sa Tijanom", rekao je Vlada.

21:20 U studio je stigla nova ukućanka, u pitanju je Tijana Đuričić, poznatija kao jedna od silikonki. Na imanje ulazi u društvu svog psa Done. Ona je ranije imala vezu sa Kristijanom Golubovićem, a o njihovom odnosu nema ništa mnogo lepo da kaže:

Sada i nikada više neću pomenuti naš odnos. Zaista sam želela da upoznam tog čoveka od ranije i upoznali smo se kada je izašao iz zatvora i eto. Ja u njega nisam zaljubljena, niti sam bila, a prema njemu ću se ponašati kao i prema svima.

Od svih farmera najviše joj se dopada Rade. Kako kaže, dosta može da istri i trpeće mnoge stvari, ali kada pukne biće haos.

Tijana nema dečka trenutno i kako kaže niko je ne čeka posle Farme, što možda otvara mogućnost da svoju ljubav nađe baš u rijalitiju.

21:15 Balerina i Ivan su već drugi put zajedno u izolaciji i kako kažu, teškom mukom su već postali drugari. Ivan ju je pre neko jutro budio pevajući a Jelena je krenula sekirom na njega. Međutim, kako kaže, bacila ju je usput ali se Gavrilović baš uplašio.

"Kako da se ne plašim, budala sa sekirom u ruci", rekao je Ivan

21:07 Sa imanja se javio Ognjen koji prvo razgovara sa Stanijom Dobrojević. Želeo je da zna sve o tome što se sinoć dogodilo u raspravi sa Jelenom Milošević - Balerinom.

"Sve sam govorila argumentovano, rekla sam sve što mi je na srcu i na duši. Ne bih je dirala da nije ona mene nagazila. To sve radi zato što je ljubomorna zbog mog odnosa sa Kristijanom. Meni je žao što sam rekla mnoge stvari samo zato što to nije moj rečnik i nije moj nivo. Ali kliknula sam i sve sam rekla, sad mi je lakše jer mi se to dugo skupljalo", rekla je Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track