Najnovije vesti

NAGOVORILA JE ĆERKA: Prijovićkina mama u Grand veteranima

Prijavila se na audiciju

NAGOVORILA JE ĆERKA: Prijovićkina mama u Grand veteranima

Stars
Borka planira da u jednom krugu otpeva ćerkinu pesmu „Za nas kasno je“

Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović takmičiće se u novom muzičkom šouu „Grand veterani“, u kom će svoje vokalne sposobnosti pokazati kandidati koji imaju više od 50 godina.

S obzirom na to da se Borka dugo bavi pevanjem i da je veoma talentovana za taj posao, ona je na nagovor ćerke pristala da se prijavi na audiciju.

- Mihajlovićeva poznaje pola estrade jer često nastupa s velikim zvezdama. Radila je više puta sa Andreanom Čekić, Adilom Maksutovićem, Darkom Lazićem i drugima. Ona nikada nije želela da se eksponira, ali je u sebi potajno priželjkivala da napravi karijeru. Iako je gostovala u „Grandovim“ emisijama, a i ćerka joj je u toj produkciji, ona neće imati privilegije u takmičenju. Borka planira da u jednom krugu otpeva ćerkinu pesmu „Za nas kasno je“ - rekao je naš izvor.

Pozvali smo Aleksandru i ona je potvrdila naša saznanja.
- Navijam za mamu, ona peva već 20 godina. Kad sam bila mala, išla sam na njene nastupe i gledala kako ona to radi. Često sam joj otimala mikrofon. Ona me je svemu naučila. Pevački talenat nasledila sam od nje, a ona od svoje majke. Čak sam joj poklonila i jednu pesmu - rekla je folkerka.

(M. D.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...