KRISTIJAN IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Ministarka je htela da me likvidira! 50 specijalaca skočilo na mene
Foto: Dragan Kadić

Još jedna priča

KRISTIJAN IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Ministarka je htela da me likvidira! 50 specijalaca skočilo na mene

Stars -
Trojica muškaraca sa automatima su pucala na mene, dok je oko 50 muškaraca u odelu skočilo da me pretresa, stavlja lisice na ruke i vuče u auto

Kristijan Golubović je otkrio da je mogao biti deo međunarodnog problema naše zemlje i Grčke kada se sasvim slučajno našao na meti njihove ministarke spoljnih poslova.

"Boravio sam tada u Grčkoj, ali nisam znao ni reč njihovog jezika, što mi je otežavalo komunikaciju sa ljudima. Dok smo jedan dan igrali fudbal na ulici, dopala mi se smokva koju sam primetio u dvorištu jedne vile. Kako bih se zasladio, smislio sam da ubacim loptu u dvorište. To bi mi bio izgovor da ukradem koju smokvu. Tako sam učinio, ali kada sam preskočio ogradu, sačekao me haos", objašnjavao je Kristijan."Trojica muškaraca sa automatima su pucala na mene, dok je oko 50 muškaraca u odelu skočilo da me pretresa, stavlja lisice na ruke i vuče u auto. Nisam znao šta se dešava, prolazilo mi je kroz glavu da sam upao u ambasadu ili kod nekih mafijaša. Ispitivali su me tri do četiri sata u nekom zatvorenom prostoru i čak su mi otiske prstiju uzeli. Ispostavilo se na kraju da je to bila kuća ministarke spoljnih poslova, u kojoj je ta žena živela sa porodicom. Mogao sam opasno da naj..em. Niko nije želeo da poveruje u moju priču, da sam ušao zbog smokvi, jer kod njih slučajnosti ne postoje. Štaviše, moje objašnjenje im je bilo toliko smešno da su odmah pomislili da nešto krijem", priznao je Golubović, koji farmere iz dana u dan obasipa detaljima iz svoje biografije.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja