FARMA VANREDNO IZBACIVANJE: Posle Krunićke, i šmizla Milica napustila imanje!
Foto: Printscreen Farma

Šok

FARMA VANREDNO IZBACIVANJE: Posle Krunićke, i šmizla Milica napustila imanje!

Stars -
Nakon incidenta koji se dogodio sinoć, Zadruga je odlučila da gledaoci sami presude jednom od farmera

Ukućani imanja u Lisoviću doživeli su šok kada su saznali ko je morao da napusti Farmu.

Nakon incidenta koji se dogodio sinoć, Zadruga je odlučila da gledaoci sami presude jednom od farmera, a jedna ukućanka morala je hitno da napusti rijaliti.

Podsetimo, u ponedeljak je imanje napustio Danijel, a za gazdu je postavio Radašina. Najmanje glasova je imala Milica, članica benda "Šmizle", koja je posle samo 7 dana provedenih na imanju, napustila rijaliti.

Foto Printskirn
Foto Printskirn

23:38 Milica je stigla u studio i odmah prokomentarisala kako joj je drago što je izašla napolje.

"Jako sam srećna što sam napustila imanje. Neki ljudi i sa 30 i kusur godina sanjaju o ovome što sam ja postigla. Ušla sam na Farmu kada je bila napopularnija. Nisam uspela da se snađem, nije to za mene. Još uvek sam mlada, možda za jedno 5 godina", rekla je Milica. Ona je priznala da je pred ulazak rekla da joj se Maja i Tamara ne dopadaju, a nakon učešća je malo promenila mišljenje.

"Tamo je mnogo drugačije,smatram da sam previše mlada da bih karijeru pravila na skandalima. Ne želim to je to", rekla je ona i dodala da ju je Nikolićeva lepo prihvatila. Milica je rekla da je njena drugarica Sanja znala koliko je želela da izađe i da zbog toga nije bila tužna.

"Ako me zaista voli kao drugarica ona zna šta je dobro za mene", rekla je pevačica i istakla da je Sanja njen favorit.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

22.32 Nakon Krunićkine ispovesti u studiju, Ognjen se vratio na imanje kako bi farmerima saopštio ko napušta Farmu.

Šmizla Milica napušta imanje.

21.17 Ognjenov sledeći sagovornik je Maja Nikolić.

"Na Farmi je nešto mirno", rekla je pevačica blago razočarano."Balerina i Vlada Stanojević", upitao je voditelj. "Videla sam da je balerina fokusirana na Kristijana, ali kada se on pomirio sa Jasminom Medenicom, sad je pažnju posvetila Vladi. Između njih uvek postojala neka hemija, ali imali su poseban odnos. Vlada je uvek bio specijalno pažljiv prema balerini. Mislim da ona to radi namerno, jer Kristijan ne obraća toliko pažnje na nju. Mislim da bi trebalo Vladi da se probudi malo i to može sa balerinom", rekla je Maja.

Vlada će biti veoma pažljiv sa Tamarom, jer, ako ne bude ona htela da Vlada bude sa balerinom, on neće biti.

21.12 Radetu je drago jer Tijana ima dobro mišljenje o njemu. "Nije ušla sa gardom kao neki prethodni farmeri. Malo je nastala frka sa Lepim Mićom i psom, ali meni je ok. Čim je zadruga odobrila prisustvo psa, to je ok. Ostvarićemo prijateljski kontakt", objasnio je Rade.

"Gabrijela i ja smo kao dve osice. Pogrešno se razumemo i temperamentni smo oboje i to je to... Posle sat vremena, opet se pomirimo i eto. Ne bih znao kako to da definišem. Ipak mislim da je prava ljubavna priča između mene i nje. Ovde se više niko nije zaljubio osim nas dvoje", smatra Lazić.

Ognjen je pitao Radeta da li će nastaviti priču i napolju. "Kada sam išao u izolaciju, Gabi mi je rekla da ako ja izađem, da će nastaviti priču napolju. Iako on živi u Beču, a ona u Beogradu, mislim da ćemo uspeti", rekao je maneken.

21.05 Tijana razgovara sa Ognjenom o situaciji koja se dogodila sinoć.

"Nisam se uklopila uopšte sa njima. Drugačije je nego na TV. Ne poznajem ovde mnogo ljudi. Trbaće mi vremena da upoznam ljude. Dona stalno ide uz mene. Ona se plaši galame i bila je pod stresom. Prvih par dana su se bunili zbog psa, ali su se prilagodili", rekla je Tijana.

"Mnogo sam se iznervirala juče jer je takva reakcija bila takva kao što jeste. Mislim da je mnogo ružno da me neko pljune, gurne.. On je muškarac i to ne sme da radi. On stalno potencira priču kako sam ja njega proganjala... Ja njega nisam proganjala. Ja sam želela njega da upoznam i upoznala sam ga. Ne znam zašto on misli da su svi ovde zaljubljeni u njega", smatra Đuričićeva.

Ona kaže da nikada ne bi sebi dozvolila da pljune nekoga. "On je pokušao nešto danas sa mnom da komunicira, ali on je mene pljunuo i ja mu nikad neću pružiti ruku", rekla je Tijana.

20.57 Balerina i Ognjen razgovaraju u kuhinji oko predstave. "Čula sam da Stanija minira prestavu. Ja sam odmah htela da igram, zna to i Kristijan", objašnjavala je balerina.

Jelena Milošević je rekla da joj je jasno da svi pričaju o njoj kao o devojci koja voli da flertuje sa svima.

"Vlada je uvek bio odmeren i fin i nikad nismo imali priliku da pričamo lepo", rekla je balerina i dodala da joj se mnogo dopada kao momak.

"Svaka majka ga priželjkuje za zeta. Kao muškarac mi je ok", smejala se Jelena i dodala da postoji početna simpatija kod nje. "Nisam se zaljubila, ali mislim da mi najviše parira od svih ovih ovde na Farmi", rekla je.

20.51 Kristijan i Ognjen razgovaraju na Farmi.

"Moja reakcija sa Tijanom je bila prenagljena, ali dirnula me je u svetinju, tako gde ne sme niko da me dirne. Ona me proganja već godinu i po dana. Donekle sam postupio loše, nisam takav u biti i prema ženama. Ja je žalim. I nju i ovog kera koji se muči ovde. Nije u redu da pati ova životinja ovde. TIjana se nije snašla, ima slika, nema ton. Ona je dirala jedinu osobu na koju sam ja dosta ranjiv. Mnogo mi je žao što se to desilo...Ja sam joj rekao da bi trebalo da popijemo po 2 rakije. Ona je nedokazana. Ona je došla da mi diše za vratom ceo život. Ona je ili bolesna, ili posesivno patološki zaljubljena u mene. Ja sam na nju primenio "ignor", objasnio je Golubović.

On kaže da ne može da bude blizak sa njom jer bi to moju ženu totalno srozalo. "Ona je tražila da ja nju prijavim policiji za praženje, a ja nisam hteo da me vuče po sudovima. Njena majka mi je čak pisala eseje da ću jednom imati ćerku ili sestru pa ću videti. Meni se ne sviđa ništa plastično. Ja ne bih mogao da ljubim te usne i te dojke da gnječim. Pa ja mogu da uzmem onda dvve basket lopte i da ih gnječim", slikovito je pričao Kristijan.

20.45 Stanija i Ognjen razgovaraju ispred gazdinske kuće.

Starlea je rekla da je veoma iznenađena razvojem situacije. "Ja sam odbila da učestvujem u predstavi. I Kiki i ja smo bili nervozni. On je pisao scenario gde nas je sve ponizio. On je neki Sulejman, neki Don Žuan koji nas sve zavodi i ja to neću. On je egoista i sujetni Sulejman i ja neću da igram u njegovoj predstavi. Nakon toga je on rekao da su me izbrisali iz predstave. Ja sam šoumen i umem da pravim šou. Malo sam nervozna i tako...", rekla je Stanija.

20.40 Zorica je razgovarala sa Ognjenom. On ju je pitao zašto se iznervirala oko neradnika na Farmi.

"Ja sam danas sazvala sastanak da bi se neke žene pokrenule. Ne rade Šmizle, Stanija, Medenica, Maja i Bojana je dala otkaz iz kuhinje. Rekla sam, ljudi, nemojte da se folirate, ako radite kod kuće, radite i ovde. OVde će večeras i da grmi i da seva", rekla je Zorica.

Pevačica smatra da se sve devojke foliraju i da je najbolje biti lep i pirlitati se, nego da rade. "Crnogorac kao da je došao na odmor od sedam dana. On je dobar dečko, ali hvata krivinu i Aca mu se pridružio", objasnila je Zoka.

Markovićka kaže da je balerina napala Vladu i da se Tamara naljutila na sve. "Mislim da će tu biti nešto, jer, balerina kad krene, ona ne staje. Brate, špagu kad napravi, to sve staje", smatra pevačica.

20.30 Ognjen je rekao da veruje da su svi pod utiskom i da je veče neobično samo po sebi i saopštio im da jedan od njih napušta imanje.

"Krenite odmah da se pakujete, jedan od vas napušta imanje. Svi punite džakove osim gazde i sluga", rekao je Ognjen.

20.22 Dva farmera večeras napuštaju imanje!

Ognjen je došao u Lisović i saopštio farmerima iznenađenje.

"Donosim pismo. Farmeri, Jelena Krunić mora odmah da napusti imanje iz privatnih razloga", rekao je Ognjen.

Jelena se pozdravljala sa farmerima i plakala sve vreme. Niko nije znao o čemu se radi i svi su bili u suzama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track