Najnovije vesti

STANIJA PROGOVORILA O VEZI SA KAČAROM: Evo šta je starleta rekla o ovoj aferi
Foto: Printskrin

Otvorila dušu

STANIJA PROGOVORILA O VEZI SA KAČAROM: Evo šta je starleta rekla o ovoj aferi

Stars
Farmeri su razgovarali o prvi pojavljivanjima na televiziji

Stanija je na Farmi pričala o svojoj vezi sa Gojkom Kačarom.

"Ja sam se vratila iz Amerike i htela sam da idem u Crnu Goru, a on se tad vratio sa prvenstva iz Afrike. Mislila sam da odemo u Budvu da izlazimo i da se provodimo, tako mi se išlo tamo", pričala je Stanija.

Miloš koji je sve vreme slušao, komentarisao je da se seća toga, ali je to izgleda zasmetalo Aci Živanoviću koji se poprilično zbližio sa starletom.

"Šta si ti neki, Stanija fan? Sve znaš šta se dešavalo sa njom", rekao je pevač drčno, dok se Miloš pravdao kako je sve gledao na televiziji i da to nije moglo da se zaobiđe.

Dobrojevićeva je nastavila priču. "Sreli smo tada i Noleta i Zimonjića i sve tenisere", pričala je Stanija i dodala da su njega jurili paparaci jer je ona tada bila anonimna.

"Kasnije su nas svi spajali, iako je on posle bio u vezi sa Vladinom koleginicom. Nismo mi tada bili zajedno", aludirala je na Enu Popov.

Miloš Radičević je pričao kako su njega spajali sa Jelenom Žeželj, ali da on nik nije bio sa njom, već da su se fotografisali namerno.

Stanija se zapitala da li su zaista Igor Kojić, koji je bivši dečko Jelene Žeželj, i Severina zajedno, a farmeri su praktično uglas rekli: "Pa kad su mogli Stanković i Rada Manojlović, mogu i Igor Kojić i Severina".

Foto printskrin
Foto printskrin

M. B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...