PIPANJE: Jelena hvatala Gastoza za polni organ!
Foto: Damir Dervišagić

Ovo od rediteljke niko nije očekivao

PIPANJE: Jelena hvatala Gastoza za polni organ!

Stars -
Golubovićeva uzvratila Nenadu Marinkoviću pipkanjem za međunožje pošto ju je on štipao za grudi i zadnjicu pred svim učesnicima

Jelena Golubović seksualno je napala Nenada Marinkovića Gastoza, pa ga je u živom uključenju u vili „Parova“ uhvatila za polni organ.Ona ga je pred svim učesnicima uhvatila za međunožje kako bi mu vratila što ju je prethodno provocirao i štipkao za bradavice i zadnjicu.

Gastoz štipa Jelenu za bradavice...
Gastoz štipa Jelenu za bradavice...

Uzvratila istom merom

Naime, za trpezarijskim stolom povela se priča zbog čega su ukućani u rijalitiju, pa je Marinković prvi započeo razgovor o svojim razlozima.- Prva stvar zašto sam u kući jeste da bih bio što duže sa Zoricom, a druga da gledam kako Uroš j.be ovde pojedine - rekao je Nenad, aludirajući na Golubovićevu, nakon čega je ona ironično upitala s kim Ćertić može da ima seksualni odnos.- Evo, baš s tobom, ne vadi se. Ja u životu nisam video da si ti klekla nekom, pa čak ni meni, iako sam te oduvao. Njemu si klekla, iako nije finale. Ti si se usrala kao čkapilica mala - naglasio je Gastoz i počeo da je štipka po bradavicama preko njene majice, zbog čega se Jelena smejala, a potom mu je odbrusila:- Ako mi još jednom staviš ruke, ja ću tebe izvatati.
...otkopčava šlic...
...otkopčava šlic...

Kad ju je Gastoz pozvao da priđe, ona ga je nekoliko puta uhvatila za polni organ i šokirala ostale ukućane. Nenad se prodrao da ga je uhvatila za penis radi marketinga.- Uhvatila me je za ku.ac. Velika Jelena Golubović me je uhvatila za ku.ac zarad šoua, da bi ostala - rekao je Marinković.

... Jelena mu gura ruku u pantalone
... Jelena mu gura ruku u pantalone

Šutiranje u zadnjicu

Voditeljka je upitala Jelenu zbog čega je to uradila, a ona joj se pravdala da je razlog to što ju je Gastoz hvatao za grudi. On joj se sve vreme smejao, pa ju je potom šutnuo u zadnjicu.Marinković je ubrzo hteo da se skine u gaće, pa je otkopčavao kaiš, ali na kraju je shvatio da je u živom programu, pa je umesto toga prokomentarisao svoj polni organ:- Moj polni organ mora da ide u usta jer ga ja perem svaki dan.

Pobesneo Perović poludeo zbog lupanja o šerpe MARKO NASRNUO NA ŽELJKA!Marko Perović jedva je izdržao kad su Ružica, Jelena i Željko budili takmičare lupajući šerpama. Crnogorac se jedva suzdržao da nekoga ne prebije, pa je stezao vilicu i udarao u krevet. U jednom trenutku je počeo sam sebe da udara po licu kako bi se smirio i da drugima ne bi naneo povrede. Kad više nije mogao da podnese buku u spavaćoj sobi, on je skočio, oteo im šerpe i krenuo da udari Željka po glavi. Toliko se zaleteo da su se svi uplašili.

UvredeUKUĆANI SPREČILI VESNIN I RUŽIČIN FAJTRužica Veljković i Vesna Rivas ponovo su se posvađale, pa je malo falilo da se pobiju. Bivša „modelsica“ svakog dana iskaljuje bes na pevačici.- Ološu, stoko, krmačo! - vikala je Ružica, pa joj je Vesna dobacila da je kamenjarka i da mora da ćuti.Malo je falilo da dođe do tuče, ali ostali ukućani su sprečili da se to desi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja