RADETOVA MAJKA ŽIVI U STRAHU: Fanovi Kristijana Golubovića manekenu prete smrću!

Pretećih poruka

RADETOVA MAJKA ŽIVI U STRAHU: Fanovi Kristijana Golubovića manekenu prete smrću!

Stars -
Strepim da nešto može da mu se desi dok je u rijalitiju. Ne znam dokle ta igra između njjih dvojice može da ide

Zbog straha od nasilnika Radetova majka Vesna Lazić završila je u bolnici. Ona noćima ne spava jer misli da je njenom sinu ugrožen život.

Kaže da zbog pretećih poruka stalno plače i da jedva čeka da njen sin dođe kući."Radetu su pretili na Fejsbuku i slali su poruke na kajronu TV Pink: "Ubićemo te kad izađeš iz Farme". Toliko sma se potresla da sam završila u Hitnoj pomoći i primala injekcije za smirenje. Bojim se da će mu neko zaista nauditi, ne spavam noćima zbog toga", počinje Vesna svoju priču.

Radetova mama kaže da joj je ovo najgori period u životu i da jedva čeka da zagrli sina."Nije mi svejedno, mnogo se plašim. Strepim da nešto može da mu se desi dok je u rijalitiju. Ne znam dokle ta igra između njjih dvojice može da ide. Pokušavam da shvatim da je sve to šou, ali ne mogu. Jedva čekam da se vrati kući, ja ovo preživeti neću", rekla je Vesna.

Ona priznaje da joj je najteže bilo da gleda sinovljevu svađu sa Kristijanom Golubovićem i to što ga je žestoki momak fizički napao.

"Kada se moj Rade posvađao sa Kristijanom, koji ga je gađao čašom, htela sam da odem po njega u i izvučem ga napolje. Plakala sam, u stvari, nisam plakala nego sam urlala od tuge dok mi je napadao sina. Ma samo da mi dete ne dira", rekao je ona za Informer.

Farmerova majka je ceo slučaj prijavila policiji i nada se da će njen sin biti bezbedan kada napusti "Farmu" i da će moći mirno da šeta ulicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track