VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Ivona srećna jer je napustila rijaliti!
Foto: Printscreen

Završila boravak na Košutnjaku

VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Ivona srećna jer je napustila rijaliti!

Stars -
"Srećna sam što sam izašla", rekla je izbačena kada je stigla do voditelja

Prošle nedelje kuću Velikog brata je napustila Vesna, koja je u rijalitiju provela samo 2 nedelje. Iza ukućana je burna nedelja, koju je obeležio niz ljubomornih scena. Naime, odnos između Stefani i Ervina postaje sve napetiji. Nakon što su ponovo imali seks pred kamerama, Ervin je masirao gole grudi Mirjane Praizović, dok je Stefani simulirala seks sa Brandžom. Rada, Rade, Giba, Mika, Ivona i Barbara su bili nominovani za izbacivanje, a najmanje glasova od strane publike je osvojila Ivona i ona je napustila rijaliti.

Tok emisije:

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:40 Mirjana bila vladar ove nedelje u kući Velikog brata ona je dobila mogućnost da zaštiti pojedince od izbacivanja. Ona je odlučila da od nominovanja spasi Gibu, Miku, Radeta i samu sebe.

"Smatram da sam ekstra lik", rekla je ona na kraju.

22:30 Ivona se pridružila voditeljima, koja je odmah počela da komentariše situaciju u kući.

"Teško je ko god misli da je lako u kući greši", rekla je ona i dodala da joj se Mirjana najmanje dopala od svih.

"Srećna sam ljudi, znala sam. Imala sam neki osećaj", rekla je Ivona i napustila kuću. Ona tvrdi da je Goran svestan kamera i da traži njihovu pažnju.

"Stiojim iza toga da nije iskren", rekla je ona. Ivona je priznala da su ona i Brandža zakuvali situaciju između Stefani i Ervina. "Ja mislim da se njemu od samog početka svidela Barbara, ali da nije mogao da odbije Stefani", zaključila je bivša učesnica "Velikog brata", a Radeta vidi kao sledećeg izbačenog. Nejn favorit je Tina Šegetin i veruje da će stići do finala.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:25 Antonija je saopštila Vasićevima da su pošteđeni izbacivanja i proglasila da je Ivona ta koja napušta rijaliti.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:34 Soraja Vučelić se pojavila u "Velikom bratu", ali u ulozi gosta. Inače, u rijalitiju učestvuju njene drugarice, sestre Barbara i Tina Šegetin, a poznata starleta je komentarisala njihovo ponašanje, kao i Ervina Mujakovića. Ona je primetila da su je ukućani često komentarisali.

"Ja sam uvek bežala od stvaranja klanova, ja to ne volim. Mislim da su se žene urotile protiv Ervina", rekla je Soraja. Ona se osvrnula na svađu između Brabare i Stefani kada je Mujakovićeva komentarisala kako se Barbara provlači zahavljući Soraji.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Ja sam uvek objektivna i mislim da je Stefani bila u pravu nekoliko puta", rekla je Vučelićeva. Ona se potom obratila ukućanima koji su se oduševili kada su videli staraletu. Tina je počela da viče kako joj Soraja strašno nedostaje.

"Stefani jako si slatka", rekla je ona i zamolila je da ne napušta kuću. Potom je pozdravila svoje drugarice, sestre Šegetin, kao i Vasićeve, njene favorite. Soraja je rekla ukućanima da postoji mogićnost da i ona uđe u rijaliti.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:23 Nakon Banićeve, u studio se uključila Ervinoiva mama kojoj je Stefani simpatična.

"Draga je, sa njom uvek znate na čemu ste", rekla je ona. "On voli Stefani", rekla je učesnikova mama koja nema ništa protiv da joj Hrvatica bude snajka.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:20 Mama od Stefani komentariše ponašanje svoje ćerke. Ona smatra da je Banićeva preterala jer je previše popila.

"Najviše me nerviraju Vasićevi", rekla je ona. "Ervin je zaljubljen u sebe, ni u ludilu ga ne bih odabrala za zeta", bila je jasna gospođa Banić.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:01 Antonija i Skaj su najavili da će večerašnja emisjia biti veoma zanimljiva. Oni imaju nameru da otkriju kako je Ervin Mujaković uspeo da poremeti odnose među ženama u kući. Potom su sa zakašnjenjem čestitali rođendan Zorici i Stefani.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track