SILEDŽIJA VLADA ISPLJUVAO ANA MARIJU NA FARMI Evo šta je sve rekao o njoj da bi skinuo ljagu sa sebe
Foto: Marina Lopičić

Hoće da bude ponovo dobar momak

SILEDŽIJA VLADA ISPLJUVAO ANA MARIJU NA FARMI Evo šta je sve rekao o njoj da bi skinuo ljagu sa sebe

Stars -
Žujovićeva je bila na lošem glasu u smislu sa svakim dečkom s kojim je bila ona ih je varala. E, ja sam to sve znao i kad sam ušao u tu priču s njom bio sam svestan

Voditelj Vlada Stanojević, koji je pretukao svoju verenici Ana Mariju Žujović početkom ove godine, pristao je da uđe u rijaliti šou Farma kako bi povratio imidž dobrog momka. Stanojević se pred zoru poverio Bojani Stamenov i ispričao njegovu istinu kako je došlo do toga da se zaljubi u Žujićevu, a potom i da je istuče.

"Ona je imala dečka, pa je raskinula, pa je bila sa drugim, a dopisivali smo se preko Fejsa. I desilo se to što se desilo. E sad, ona je bila na lošem glasu u smislu sa svakim dečkom s kojim je bila ona ih je varala. E, ja sam to sve znao i kad sam ušao u tu priču s njom bio sam svestan. Međutim, desi se to da to sve super krene. I prestali smo da se krijemo. I nama je bilo super i ja sam zaboravio sve te priče. I njeni bivši su mi dolazili i pričali šta je njima radila i da ona prosto donosi nevolju", pričao je Vlada.

Foto Kurir
Foto Kurir

Poverio se Stamenovoj da njegovi drugari nisu mogli da veruju da se zaljubio u nju i da su zajedno u vezi, ali da su ga podržavali jer je bio srećan i mislili su da su se promenili.

"Šta ti je bilo, pa si bio s njom. Nisam stigao da razmišljao glavom, znaš s čim sam razmišljao. Napravio sam ogromnu grešku, niko nije mogao da veruju. Znam sve takve devojke i šta rade, ali su videli da uživam i da mi je lepo i nju su prihvatili i kao svoju, i nikada nije nijednu ružnu reč nisu rekli o njoj. I oni su mislili da se promenila. Stvarno smo bili srećni, putovali... Ja sam nju kroz medije progurao, pričao sam o njoj, ja sam nju oprao od svih priča i ona je postala neki sportista. Od nje sam napravio sveticu. I dolazi i prvi put se desilo nešto i ja raskinem s njom i ona došla kod mene i prvi put oprostim i rekla je da se to neće ponoviti, ali bio sam zaslepljen i drugi put sam popustio", nastavio je da priča i pravda se voditelj. "Nakon prosidbe se desilo to drugi put, pa treći put, to je nešto što je vodilo na neku prevaru. Prvi put sam je uhvatio, a to treći put je vodilo ka prevari, bile su neke poruke. Taj lik mi je u klubu pokazao sve te njene poruke. I sam otišao kod nje da raskinem i pokupim neke svoje stvari", otvorio je dušu Vlada.

"Kada sam joj pokazao to su bile činjenice i samo je ustala i rekla možeš da pričaš šta hoćeš, ali te nisam prevarila. Krenu sam da izađem iz stana i tu je krenulo koškanje. Ona je vukla mene, ja sam vukao nju. I ja sam pokušao da se oduprem od tog njenog držanja. Odgurnuo sam je u lice, okrenuo se i otišao. Nisam je udario, samo sam je gurnuo", pravdao se Stanojević. "Takva jedna osoba me je s.ebala. Bio sam u šoku kada sam video sliku na Fejsbuku. Ti si ovo meni napravio, tako mi je rekla. Skini tu sliku sa Fejsbuka, nemoj da se blamiraš, napravićeš sramotu i meni i sebi", pričao je Vlada Bojani koja mu je izgleda sve poverovala i dala mu podršku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track