JELENA POGAZILA REČ: Rediteljka ne napušta vilu, igra trbušni ples pred Čupom!
Foto: TV Happy

Nije joj ništa

JELENA POGAZILA REČ: Rediteljka ne napušta vilu, igra trbušni ples pred Čupom!

Stars -
Kad se direktno u program uključio gledalac, pozdravio Jelenu i ona je ustala da igra trbušni ples

Jelena Golubović čim je Čupo Kalač ušao u vilu, otrčala je u tajnu sobu i plakala pred kamerama, što su mnogi protumačili kao njenu - glumu.

Dok su je Matora i Ružica branile, ostali su se radovali pravoj borbi i pozivali rediteljku da održi reč i napusti takmičenje ili ostane i pokaže da je - igrač.

"Jelena mnogo laže", rekao je Čupo Kalač.

"Šta lažem Jesan li slagalan kad sam rekla da si krao sendviče?", rekla je rediteljka.

"Tebi sam ih doneo Jelena, to si zaboravila", brzo joj je odgvoorio Čupo.Glumica je najavila izlazak, pozivala advokate, mahala zdravstvenim problemima, kao kartom za izlazak iz rijalitija, ali do svega toga, za sada nema - ničeg.

"Ona neće da izađe jer mora da plati penale 20.000 evra i ostaje bez honorara. Ukoliko bi se, međutim, utvrdilo da je lošeg zdravstvenog stanja, piše u ugovoru ona može da napusti rijaliti, bez plaćanja kazne", rekao je Miki.

"Pljuvala sam krv", govorila je glasno, dok su mnogi komentarisali, da se to njoj dešavalo i ranije i da ima probleme sa desnima, dok pere zube.

"Da si lošeg zdravstvenog stanja, odavno bi ti otišla i niko te ne bi zadržavao".

Usledile su nove svađe sa Čupom, prozivke, iznošenje prljavog veša iz njihove jednogodišnje veze, pretila je štrajkom glađu, ali je uvek ureno sela za sto.

Međutim, kad se direktno u program uključio gledalac, pozdravio Jelenu i ona je ustala da igra trbušni ples. Nije se žalila niti da je loše, niti da će da izađe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track