MOGLA JE DA UMRE NA FARMI: Zorica se ne seća kada joj je pozlilo, prijatelji uplašeni za nju
Foto: Printskrin

Visoko rizičan boravak

MOGLA JE DA UMRE NA FARMI: Zorica se ne seća kada joj je pozlilo, prijatelji uplašeni za nju

Stars -
Ne može ona sa tri bajpasa da sedi ovde nikako, govorili su uplašeni farmeri nakon što je pevačica prevežena u Hitnu pomoć

Zorici Marković je u rijalitiju "Farma" pozlilo po drugi put, nakon čega je odlučeno da se više ne vraća na imanje.

Nakon napornog dana, pevačica je dobila gušenje i osetila jak bol u grudima zbog čega su je farmeri panično izneli do kapije gde je odmah reagovala Hitna pomoć i pevačici dala potrebnu terapiju.

Markovićkin boravak na imanju bio je visoko rizičan i njeno učešće moglo je da se završi kobno.

"Ona se bukvalno ne seća trenutka kada joj je pozlilo jer je mislila da će se ugušiti i da će joj srce iskočiti od jakog lupanja. Farmeri su brzo reagovali i sada se situacija stabilizovala. Imala je sreće jer ima tri bajpasa. Sada je kod kuće, leži. Nadamo se da će sve biti kako treba", ispričala je Zoricina prijateljica za Alo i dodala da njeno srce više ne može da izdrži taj tempo.

"Tamo su non-stop neke svađe i nju stresira i kada ne učestvuje u njima, već samo posmatra. Tog dana kada joj je pozlilo, ona se nije svađala, već je posmatrala scenu između Kristijana i Tamare i to je dosta uzbudilo. Čula se sa produkcijom i dogovorili su se da je za sada najbolje da ostane kod kuće i da ne bi trebalo da rizikuju i vraćaju je na imanje."

Nakon pevačicinog napada, ostali farmeri su bili jako uplašeni ali su se složili da njeno zdravstveno stanje nije za boravak u rijalitiju.

"Ne može ona sa tri bajpasa da sedi ovde nikako. Treba žena da sedi kod kuće, kraj. Ovde mogu samo zdravstveno jaki da sede jer je ovo psihološka igra", rekao je Golubović, a Lepi Mića se nadovezao:

"Tako je. Ne može ona, mogla je da umre. Baš sam se uplašio, majke mi. Ona ima te probleme i ne bi trebalo da se vraća."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track