PROSLAVILA 30 GODINA KARIJERE: Mrkonjić plakao uz Bekutinu pesmu!
Foto: Dragan Kadić

Jubilej

PROSLAVILA 30 GODINA KARIJERE: Mrkonjić plakao uz Bekutinu pesmu!

Stars -
Omiljena Ana sinoć održala koncert u krcatom Sava centru, a pored brojnih kolega i koleginica, podršku joj je pružio i emotivni partner Milutin Mrkonjić
1 / 11 Foto: Dragan Kadić

Ana Bekuta je uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića održala troipočasovni koncert u Sava centru, gde je proslavila 30 godina uspešne karijere.Publika je pevačicu, koja je vidno doterala liniju, dočekala gromoglasnim aplauzima, a ona je nastup otvorila pesmom „Imam jedan život“ i odmah podigla publiku na noge. Iz prvih redova bodrio ju je njen voljeni Milutin Mrkonjić, koji joj je namigivao i slao joj poljupce, a dok je izvodila pesmu „Ja nisam rođena da živim sama“, političar je zaplakao! Folkerka je izvela i pesme „Rano moja“, „Veseljak“, „Crven konac“, „Brojanica“, „Ostavljena ja“, „Uspomene“ i mnoge druge, koje su posetioci uglas pevali s njom.

Pao u sevdah... Milutin Mrkonjić sa Slavicom Đukić Dejanović i njenim suprugom
Pao u sevdah... Milutin Mrkonjić sa Slavicom Đukić Dejanović i njenim suprugom

Specijalni gosti na sceni bili su Lepa Brena, Dragana Mirković, Lepa Lukić, Snežana Đurišić, Mira Škorić i Marko Rokvić, koji su se pevačici ponaosob pridruživali na sceni, dok su u publici viđeni Boba Živojinović, Saša i Suzana Popović, Marinko Rokvić, Jelena Karleuša, Saša Matić, Branko Ružić, Sanja Đorđević, Romana Panić, Slavica Đukić Dejanović, Gastoz, Zorica Dukić, Ana i Darko Lazić, Ćemo i drugi.Zbog ogromnog interesovanja publike, Bekuta će drugi koncert održati 28. oktobra u istoj dvorani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja