OBRT U PORODICI GOLUBOVIĆ: Ivana će preći preko Stanije i Balerine
Foto: Nemanja Panči

Ispovest Golubovićevog najboljeg druga

OBRT U PORODICI GOLUBOVIĆ: Ivana će preći preko Stanije i Balerine

Stars -
Ona njega voli koliko i on nju. Ne bi se udala za njega da ga ne voli. Nema razloga da sumnja u njega, jer Kristijan nije ništa strašno uradio da bi mu ona zamerila, rekao je

Prijatelj Kristijana Golubovića, koji se trenutno takmiči u rijatiti šou Farma, Miroslav Živanović Čeda, rekao je da Ivana voli svoga supruga i da ga neće ostaviti. On je rekao da je Golubović ušao na imanje da bi pokazao koliko vredi i kakav je.

"Ušao je tamo da pokaže ko je on i koliko vredi. Kakav je na Farmi, takav je i privatno. Niko nije savršen. Ja u njemu vidim svog prijatelja, budućeg kuma i nikada mu neću okrenutu leđa, niti ga poniziti na bilo kakav način", rekao je Miroslav.

Čeda je rekao da se Golubović na imanju zbog marketinga igra sa devojkama.

"Ma to je sve marketing. On se sa njima zeza i to je očigledno. On poštuje svoju ženu i voli svoju decu. Što se tiče Tijane, ona ga je zvala, jurila ga je, a on nije mario za to. Ne znam da li je tačno da ga je čekala dva sata ispred stana, ali znam sigurno da ga je jurila i pravila probleme. Misilila da će se proslaviti preko njega ili šta već, ali većina tih devojaka želi samo marketing i zbog toga se motaju oko njega. Mislim da nije zaljubljen ni u jednu od njih. Ja njega dobro poznajem i znam koliko ceni Ivanu. Nikada nije ni pomislio da prevari njegovu ženu", siguran je u vernost svoga prijatelja i sumnja da će ga ostaviti, piše Svetplus.

"Ona njega voli koliko i on nju. Ne bi se udala za njega da ga ne voli. Nema razloga da sumnja u njega, jer Kristijan nije ništa strašno uradio da bi mu ona zamerila. To tamo je sve igra. On je takav. I duhovit, i vredan i zanimljiv. Pokazao je ko je i šta je. Ivana je povučena", rekao je Živanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track