(VIDEO) Evo kako je Semir otkačio Gabrijelu!
Foto: Printscreen

Pravda se

(VIDEO) Evo kako je Semir otkačio Gabrijelu!

Stars -
Gabrijela i ja smo radili zajedno. Bila je pevačica u mom bendu. Pa nekoliko dana pre nego što je ušla, odradili smo jednu svadbu

Semir Džanković, koji je na imanje Lisović došao kako bi raskrinkao svoju koleginicu Gabrijeli Pajčev jer je pričala da je bila s njim dok su zajedno pevali u bendu.

U razgovoru sa Stanijom Dobrojević otkrio kako je završio s njom.

"Gabrijela i ja smo radili zajedno. Bila je pevačica u mom bendu. Pa nekoliko dana pre nego što je ušla, odradili smo jednu svadbu. Rekao sam joj da svako ide svojim putem", pričao je Semir Staniji.

"Mi smo bili dobri sve dok njenog ulaska. Sve dok mi neko nije poslao poruku na Viber. I pre toga sam joj rekao da svako ide svojim putem i da prestajemo da radimo", rekao je Semir, koji je objasnio da je pre radio za neki bend, gde je imao šefa koji ga je terao da izvlači pare pa je dao otkaz.

"Čuo sam se sa Gabrijelom i kažem joj dajem otkaz i pravimo bend, ali sam se zezao. Kad sam joj rekao da sam dao otkaz, ondah me pitala kada pravimo bend. I bila je veoma ozbiljan. I ja vidim da se ne šali i što da ne. Ona mnogo dobro radi salu. To je pevačica koja nema koju pesmu ne zna, tu joj skidam kapu. I tu padne bend i eto zajebancija živa", otkrio je Pazarac.

Farma 6/Semir prica "Staniji" kako je otkacio... by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track