(FOTO) ŠOK PROMENA: Farmer Miloš nekada i nije bio tako zgodan!
Foto: Printskrin Fejsbuk

Neverovatna razlika

(FOTO) ŠOK PROMENA: Farmer Miloš nekada i nije bio tako zgodan!

Stars -
Tokom razgovora sa Nikolinom, on je istakao kako je pre imao nekoliko kilograma viška, ali i da se ugojio od kada boravi na imanju

Maneken Miloš Radičević, koji se trenutno nalazi na "Farmi" nekada nije bio zgodan kao danas. Učesnik rijalitija je priznao da je u prošlosti kuburio sa kilogramima, kao i da se trudio da svoju liniju dovede do savršenstva. Tokom razgovora sa Nikolinom, on je istakao kako je pre imao nekoliko kilograma viška, ali i da se ugojio od kada boravi na imanju. Manekenove fotografije sa Fejsbuka pokazaju kako je Miloš izgledao u periodu kada je bio "bucko".

"Živeo sam u Trsteniku do 25 godine, radio sam u jednoj firmi kao fizikalac za bedne novce. Ustajao u šest, radio do tri, pa sa posla u teretanu. U 5 kada je trebalo da krenem kući, nije bilo autobusa pa sam svaki dan pešačio pet kilometara do kuće. I redovno sam išao na kastinge u Beograd, ali uvek su jedna te ista lica dobijala posao. Ali nisam odustajao, naravno da mi nije bio cilj da ceo život radim za 20.000. Jednom sam digao kredit od 1.000 evra da bih imao da odem u Beograd i opet nisam prošao", iskreno je pričao maneken farmerki. Trud se isplatio, pa je tako Rdičević kasnije učestovao u snimanju muzičkih spotova, a takmičio se i u bodibildingu.

Zimus se jelo i pilo a onda Rezultati nakon dva meseca intenzivnih treninga, ides mala vracamo se u formu za leto:-D

Posted by Milos Radicevic on Thursday, April 17, 2014

Podsetimo, Miloš je na samom početku "Farme" zadobio pažnju ženskog dela publike, a uspeo je i da ima seks sa Tamarom Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track