SAPUNICA LA GABRIJELA: Tamara napravila haos između Gabi i Semira!
Foto: Printskrin

Šou program

SAPUNICA LA GABRIJELA: Tamara napravila haos između Gabi i Semira!

Stars -
Ja da sam na njegovom mestu opalila bih ti šamarčinu. Nemoj da propagiraš švaleraciju, vikala je klaberka u besu

Pevač Semir Džanković ušao je na "Farmu" da raskrinka svoju koleginicu Gabrijelu Pejčev koja tvrdi da je bila u vezi s njim i da ne poznaje njegovu suprugu. Seksi Bugarka i Semir su zajedno učestovovali u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde, gde su se i upoznali, a ubrzo su uplovili u romansu. Pejčeva je bila u vezi sa Semirom iako je oženjen i ima dvoje dece, a pevač je tek na imanju priznao da je lagao javnost i da je zaista imao nešto sa Gabi. Od kako je ušao u rijaliti, njihova priča je postala prava latinoamerička sapunica, a tokom igre isitne sva pažnja je bila usmerena na njih.

"Ne volim te više.Ti nisi centra sveta. Ušao sam zbog svoje karijere, da bih svojoj ženi deci obezbedio budućnost. Nemoj da tripuješ da si mi bitna", pričao je Semir.

"Priznaj da me voliš i to je to. Semire, ovo je igra isitne. Ja sam tebi bitnija od tvoje žene, to znam. Ti da si pametan, ti bio bio kući i ne bi ušao ovde", odgovorila mu je Pejčeva, a onda se Semir setio šta je Gabi pevala kada je on ušao na imanje.

"Zašto si pevala pesmu "Bolje da vodimo ljubav nego rat" ako sam za tebe vazduh? Ja pevam svašta i nisam ti ništa posvetio", pričao je on dok se Stanija smejala njihovoj priči. Maja Nikoilć je takođe rekla kako veruje da je pevač ušao zbog Gabi, a Semir je bio žestoko isprovociran i sve vreme je govorio kako ima porodicu i da ne želi da ih uvredi na neki način. U celu priču se ubacila i Tamara koja je napala Gabi i iskritikovala.

"Treba da prestaneš da ponižavaš ovog čoveka. Nemaš razloga da se dičiš i ovde promoivšeš neku švaleraciju. Treba da te je sramota. Ja da sam na njegovom mestu opalila bih ti šamarčinu. Nemoj da propagiraš švaleraciju. Vidiš da je dečko pokunjen i hoće sebe da opere od toga, Maja te pali da praviš od sebe budalu", oštra je bila klaberka, a Gabrijela joj je rekla da se ne meša, jer ne zna celu priču. Semir je nastavio da priča kako se ponizio i priznao da je prevario ženu, a da je ušao na "Farmu" da dokaže ženi da može da bude na istom mestu sa Gabi i da mu ona više ništa ne znači. Sve vreme je istcao kako se kaje, kao i da je ispao budala. Nakon toga, Gabrijela je rekla kako bi volela da stave tačku na ovu temu, jer je sve prestalo da bude šou. Ona je predložila da dok su na imanju više ne pominju njihovu vezu.

Foto Printskrin Farma
Foto Printskrin Farma

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track