OVOGA NEMA NI U ŠPANSKOJ SERIJI: Alen bio sa Radojičićevom ženom! Pa njenoj sestri napravio dete!
Foto: Youtube, Dragan Kadić

„Prevrnuo“ glumcu i ženu i svastiku

OVOGA NEMA NI U ŠPANSKOJ SERIJI: Alen bio sa Radojičićevom ženom! Pa njenoj sestri napravio dete!

Stars -
Muković bio u vezi s Jelenom Melezović, a onda se oženio njenom sestrom Anom. Jelena se posle toga udala za popularnog Balerinu iz filma „Montevideo“

Alen Muković, koji trenutno boravi na Farmi, bio je u vezi sa Jelenom Melezović, bivšom suprugom glumca Aleksandra Radojičića, saznaje Kurir! Ništa tu ne bi bilo čudno da pevač nakon toga nije njenoj rođenoj sestri Ani napravio ćerku. Ovaj scenario, koji nije viđen ni u španskim serijama, a zadesio je Mukovića, crnogorski pevač krije kao zmija noge.Druženje u stanu- Alen je pre osam godina imao avanturu s Jelenom, koju je, baš kao i njenu sestru Anu, upoznao preko zajedničkog prijatelja. On je često dolazio u stan kod Jelene dok im je trajala romansa. Tu je sretao i Anu. Ispostavilo se vremenom da se s njom bolje razumeo nego sa njenom sestrom - otkriva naš izvor, odlično upućen u odnose Alena i sestara Melezović i dodaje:- Muković i Jelena su ubrzo raskinuli, ali je on nastavio da se čuje i druži sa Anom. Nedugo zatim otpočeli su vezu, koju su u početku krili od Jelene. Tek kada je ona počela da se zabavlja sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, saopštili su joj da su zajedno i da su srećni. Međutim, nju to u tom trenutku nije preterano zanimalo - priča naš sagovornik.On otkriva i da Jelena Ani nikada nije ozbiljno zamerila što se zaljubila u njenog bivšeg dečka i kome je nekoliko godina kasnije rodila ćerku Lanu. I sama je u međuvremenu u braku sa zvezdom filma „Montevideo“ dobila devojčicu, ali su se ubrzo razveli.Kriju prošlostKada smo pozvali Anu Melezović da proverimo naša saznanja, bila je potpuno zbunjena.- Odakle vam to?! To je stvarno bolesno. Ne bi bilo lepo to da pišete - rekla je kratko Ana.Njena rođena sestra Jelena nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Nasledila muža od sestre... Ana i Jelena Melezović
Nasledila muža od sestre... Ana i Jelena Melezović

Radojičića kao boli uvoNE GOVORIM NI O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTUAleksandar Radojičić nije bio preterano zainteresovan za ljubavni trougao u kom se pre braka s njim našla njegova bivša supruga. Pozvali smo ga baš u trenutku kada je išao da od Jelene preuzme ćerku Aju.- Ne komentarišem ni svoj privatni i ljubavni život, a kamoli tuđi - rekao je kratko popularni Balerina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track