PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 takmičara ide u treći krug!
Foto: Printskrin

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 takmičara ide u treći krug!

Stars -
Petočlani žiri je, kao i uvek, bio na mukama i nije im bilo ni malo jednostavno da od svih slatkiša koji su izašli na binu odluče i ko će napustiti dalje takmičenje

Drugi krug druge sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je počeo, a talentovana deca su se pred stručnim žirijem predstavljala u najboljem svetlu.

Petočlani žiri je, kao i uvek, bio na mukama i nije im biti ni malo jednostavno da od svih slatkiša koji su izađu na binu odluče i ko će napustiti dalje takmičenje.

Tok emisije:

23.35 U treći krug idu: Ilma Gutić, Maša Vujadinović, Indira Beriša, Teodora Jelić i Veljko Čačić.

Anja Jestrović i Marija Stanijanov su napustile takmičenje.

23.18 Baraž može da počne.

22.57 Antonia Gigovska – Ne dam na tebe – 5 glasova

Antonia je oduševila sve u studiju. Hvala što smo ovako završili ovo veče, rekla je Marijana. Ala si ga poderala, svaka ti čast, rekao je Hari. TI si tačka na I za ovu noć. Ništa se bolje nije moglo desiti za kraj, smatra on. Savršeno, savršenije od savršenog, dodala je Leontina. Genijalna, savršena interpretacija, mnogo je teško otpevati ovu pesmu, ali si je ti.... Tvoja i Jelenina interpretacija mnogo razlikuju i to mi se jako dopalo, rekla je Goca.

22.48 Uroš Stanković – Tajno Moja – 5 glasova

Leontina je bila u suzama, kao i ostali članovi žirija. Uroš je želeo da kaže nešto. Jako sam emotivno vezan za ovu pesmu, zato što moja mama stvarno obožava ovu pesmu, i ona je iz Makedonije, i ovo ću samo njoj da posvetim, rekao je on. Ja odavno nisam čuo da je neko tako toplo, lepo, savršeno otpevao nešto. Tvoja boja glasa, taj tvoj bariton sa 14 godina, nemoguće da neko ima tako lep glas. Aj em zabezeknut, oduševljen je bio Hari. Bez reči sam, toliko je sve predivno, tako si me dirnuo u dušu. Ne znam, ja nisam zaplakala sa suzama, ali bez suza me direktno u dušu i srce diraš dok pevaš, rekla je Jelena. On toliko peva kao Toše, ta je to neverovatno, rekla je Leontina plačnim glasom.

22.40 Nejra Mekić – All the man that I need – 5 glasova

Presudio je kriterijum cele emisije da dam pet glasova. Da si bila u prošloj emisiji, ne bi dobila peticu. U odnosu na druge kandidate je petica, rekla je Goca. Lepo je to, ali je bilo dosta nespretnih momenata. Imaš lepu boju glasa, divan jecaj, dodala je Goca. Suprotno od svih. Imala si pozitivan razvoj u pevanju. Veoma si loše krenula, išla si gore, gore i pravila si razvoj pesme i svoje interpretacije. Nije mi se svideo tvoj ulazi u pesmu, i mislio sam da je na pomolu neka loša interpretacija, ali si išla gore i sjajna si bila, smatra Hari.

22.18 Žarko Pribaković – Green green grass of home – 5 glasova

Stojeće ovacije čitavog žirija za Žarka. Da imam 13 godina odmah bih se zaljubila u tebe zbog tvog talenta i slatkoće, rekla je Marijana. Super si, ali kako jodluje čovek, ja ne verujem da imam ovo pred sobom, rekla je Goca. Kao da je iz Teksasa čoveče, rekla je Jelena. Ja mislim da bi ti u Americi bio ozbiljan kantri pevač, ali imaš jednu sreću ili nesreću, da živiš u Srbiji, hrabrila ga je Goca. ON će biti rodonačelnik novog muzičkog pravca u našem regionu. Imaš sve atribute da nosiš jedan novi muzički pravac, jer imaš sve na koga će deca i tinejdžeri moći da se ugledaju i po pevanju, držanju, ponašanju... hvalila ga je Jelena.

22.10 Anja Jestrović – Roar – 4 glasa

Ne možemo da osporimo to da je ona preslatko stvorenje. I Prošli put nas obuzela šiškicama i tim stavom, ali si se sada smirila. Ne ideš sa noge na nogu. Bilo je dobrih momenata, i bilo je manje dobrih momenata. Malo si žurila i pokazivali smo ti da budeš više u ritmu, rekla je Jelena. Slatka, sve to stoji. Ja sam ustao samo da bih je video ustvari. Ono što sam dole čuo nije valjalo. Sigurno nije za peticu, lepo je to simpatično, ali ne možemo sada da odlazimo u krajnost i svakoga da puštamo zbog malo godina i da bude rame uz rame sa favoritima i dobije peticu, dodao je Milan.

22.03 Marija Stanijanov – Ako nikada – 4 glasa

Ne znam šta da mislim o ovom pevanju. Sve je to korektno, ali prosečno, smatra Goca. Ja ne govorim o svom ukusu, estetskom. Nisi pogrešila, neka katastrofalna greška, ali opšti utisak je ok... Šta sada, rekla je Goca. Ono što kod svih vas ja čujem je nepostojanje koncentracije i znanja da odigrate utakmicu 90 minuta. Kod svakog pada drugi deo pesme. Ja prvi naivno pritisnem, skoro prvi se dižem, ali onda shvatim foru. Uvek ste u prvom delu dobri, a onda padate, zamerio je svima Hari.

21.56 Indira Beriša – Oro – 4 glasa

Zvučalo je dobro, dobro, samo što smo ovu pesmu čuli mnogo puta u ovoj sezoni... I u prošloj, tako da hvala ti što si izabrala moju pesmu. U svakom slučaju lepa boja glasa, lepa kontrola. Bilo je malo intonativnih nesigurnosti, ali kada pustiš glas, imaš tu boju koja je prijatna za slušati, baš lepo, rekla je Jelena. Još jedna u nizu interpetacija pesme Jelene Tomašević, tako da ne mogu da kažem da sam oduševljen da bi dobila peticu, tako da je to otprilike četvorka, smatra Milan. Jedan od boljih glasova u oba dva takmičenja i jedna od boljih interpretacija ove pesme, ubacio se Hari.

21.50 Katarina Dumančić – Hurt – 5 glasova

Prva petica za večeras! Ona je pevala sjajno na tom početku zaista. Kada je pustila glas i kada je dala sve od sebe, i otpevala čak na momente vrlo slično Kristini Agileri, ali je onda stvarno, kao što smo svi primetili, padalo, padalo, padalo... Kao da neka treća osoba peva pesmu, oštra je bila Leontina. Malo sam više u dojmu da sam tačno osetio da je stvar psihološke prirode.... Kada izađeš, nemam toliko interakciju od publike, ja sam još gori. Ali je njima sve na stolicama, igra i srce i znanje i otvara im se kako stolica bude, dodao je Hari.

21.46 Ilma Gutić iz Tuzle peva pesmu Aleksandre Kovač "Da te volim".

Ne znam zašto je ona meni užasno simpatična. U tom što peva, i prošli put sam našla nešto što me je strašno privuklo, primetila je Leontina. Mnogo lepu boju glasa imaš i savršeno si počela, ali onda na nekim frazama baš skreneš sa staze skroz... Izaberi samo neku dobro pesmu u baražu, i bićeš sjajna, smatra Goca. Baš se čula nemoć, promuklost velika, dodala je Jelena.

21.40 Veljko Čačić iz Lipolista nastupa treći po redu. On peva pesmu Leksington benda "Donesi".

On je dobio samo tri stolice. "Dosta je bilo intonativno nesigurno. U refrenu si se povratio. Da te čujemo u baražu pa da vidimo da li je ovo intonativno problem", rekla je Jelena.

"On je kombinacija Saše Kovačevića i Bojana Leksingtona. Ja sam se istripovala. Biraš te pesme koje se nešto šunjuckaju. Ne možeš da dobiješ peticu ako budeš interpretirao na ovaj način", smatra Milan.

Leontina kaže da on ima pomalo "klupski" glas. "Ima i trilere i zavijutke. Između zabavne i narodne. Ne može da sluša samog sebe jer mu nije skroz potaman", rekla je Vukomanovićeva.

21.31 Maša Vujadinović ima 14 godina i peva pesmu Vitni Hjuston "Run to you".

Nakon što su se svi podigli osim Milana, Leontina se spustila kada je Maša krenula da falšira.

"Nepotrebna improvizacija. Vrištala si, potpuno neartikulisano. Čuje se da si divna pevačica. Seci sve što ide preko h1", rekla je Leontina. Hari je rekao da je imao potrebu da se spusti. "Ako već izabrereš več tešku pesmu, moraćeš da izabereš manje tešku pesmu", rekao je Hari.

"Bila si odlična sve do improvizacije. Trema ti je počela od pola pesme", rekla je Goca. "Ova interpretacija je bila srušena kula od karata", objasnio je Milan i dodao da je i on birao teške pesme, ali ih je pevao u kupatilu.

21.25 Prva je Teodora Jelić i peva pesmu "Tempera" od Džibonija.

Ona je dobila 4 glasa, Milan Stanković je ostao da sedi. "Meni je ovo bilo ok. Samo nije bilo za peticu", objasnio je. "Meni je bilo kao na nekom brodu, plovilo je. Trebalo je da bude uverljiva", smatra Jelena.

"Bilo je poprilično nezainteresovano i mlako. Nije mi dala ništa od začkoljica. Slažem se za četvorku", rekla je Leontina. Hari se ne slaže nešto specijalno sa Vukomanovićevom. "Korektno si otpevala".

"Za neku visoku, krupnu devojčicu, moraš malo da začiniš pesmu", rekla je Goca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track