VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Brandža napustio rijaliti nakon 50 dana!
Foto: Printscreen Farma

Završio boravak u rijalitiju

VELIKI BRAT IZBACIVANJE: Brandža napustio rijaliti nakon 50 dana!

Stars -
"Bilo mi je ekstra, nije mi žao što sam izašao", rekao je Branislav nakon što je objavljeno da je imao najmanje glasova

Pre 50 dana kuću "Velikog brata" je napustio Brandža, koji je imao najmanje glasova od strane publike. Iza učesnika rijalitija je burna nedelja. Stefani Banić je napustila rijaliti na svoj zahtev, a Zorica i Goran su postali prijatelji. Ervin je neko vreme patio za Stefani, ali ubrzo je nastavio da i dalje "snima" Barbaru. Ono što je interesantno je to što je Ervin večeras dobio kokunrenciju, jer je u rijaliti stigao srpski zavodnik Đorđe. I ženski deo je dobio svoje pojačanje, jer u kuću došla Hrvatica Jozefina, koja bi mogla da pomrsi konce sestrama Šegetin.

Među nominovanim večeras su se našli Luća, Barbara, Brandža, Goran i Zorica, a publika će odlučila da izbaci Branislava.

Tok emisije:

23.00 Ukućani su morali da nominuju, a najviše glasova su dobili: Barbara, Mirjana, Goran i Zorica, pa će neko od njih biti sledeći koji će napustiti kuću "Velikog brata".

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:30 "Meni je u kući bilo ekstra, ali nije mi žao što sam izašao", rekao je Branislav kada se pridružio voditeljima. On veruje da je odnos između Gorana i Zorice prijateljski, kao i da je on sa svima imao korektan donos.

Kao pobednika ove sezone on bi voleo videti Luću, dok ne bi želeo da Zorica odnese glavnu nagradu. Branislav je u rijalitiju proveo 50 dana, a istako je da mu se ovo iskustvo mu se dopalo.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:26 Antonija je rekla kako Brandža ima najmanje glasova i da je on taj koji napušta kuću Velikog brata. Nakon što se pozdravio sa ukućanima, on je izašao iz kuće.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

22:12 Voditelj je rekao Zorici i Goranu da su pošteđeni izbacivanja.

"Gde si ljubavi, tebe sam čekala", vikala je Mirjana kada je videla Đorđa ikao ga uopšte ni ne poznaje. Ona je nastavila da viče kako je novi ukućanin lep i da joj je strašno drago jer je ušao u kuću.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:53 Voditelji su najavili i muškarca koji večeras stiže na Košutnjak. Reč je o Đorđu Đeniću koji dolazi iz Nove Varoši. On se bavi plivanjem, a tvrdi da ga žene vole. Što se tiče seksa u kući Velikog brata, Đorđe ne isključuje tu mogućnost.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:30 Ukućani su se oduševili kada su videli Jozefinu i svi su prokomentarisali kako je lepa.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:25 Jozefina Išeretović iz Zagreba ulazi u kuću "Velikog brata", koja je po struci medicinska sestra. Ona je srećno udata i ima ćerku, a veruje da će u rijaltiju napraviti pravi haos.

"U kuću "Velikog brata" ulazim da se muž odmori od mene", rekla je ona. Ona je rekla kako joj se najviše dopada Mirjana jer je iskrena.

"Najbolji će pobediti. Ja sam najbolja, ja ću pobediti", rekla je ona i uputila se u kuću.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

21:01 Antonija i Skaj su najavili da će večeras kuća biti "osvežena", jer u rijaliti ulaze novi učesnici.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track