LUDILO U NAJAVI: Tamarin otac ulazi na Farmu!
Foto: Instagram, Aleksandar Jovanović

Da li će sad biti tako napadna?

LUDILO U NAJAVI: Tamarin otac ulazi na Farmu!

Stars -
Predrag Đurić stiže na imanje, kako bi sprečio vezu između njegove ćerke i Ace Živanovića

Tamara Đurić dobija društvo na "Farmi". I to ni manje, ni više nego - oca Predraga. Klaberkin tata ne podržava ćerkinu vezu sa Acom pa će biti izuzetno zanimljivo viditi šta će se dešavati po njegovom ulasku na imanje. Kada gospodin Đurić uđe u rijaliti, Tamara će verovatno promeniti i svoje ponašanje.

"Imam otvorenu ponudu i ozbiljno razmišljam da uđem. Aca je dobar dečko, nemam ništa protiv njega, ali ukoliko dođe do njihovog venačanja, na toj svadbi neću biti. Ona se njim se samo malo zaigrala i to mi se ne sviđa. Ako ne daj Bože dođe do seksa među njima odreći ću je se. Verujte mi", poručio je Predrag Đurić. Inače, Tamarin dečko Dejan Palić nema ništa protiv Ace. On svojoj devojci želi sve najbolje.

"Dobar je dečko, perspektivan pevač i želim im svu sreću. Tamara i ja ćemo razgovarati kada ona izađe iz rijalitija i donećemo odluku. Ako je ona odlučila da njena sreća nije sa mnom, onda ću to prihvatiti ", rekao je Tamarin dečko.

Foto Printsrkin, Stefan Jokić
Foto Printsrkin, Stefan Jokić

Podsetimo, Tamara je je za sada bila prisna sa Radetom, Milošem i Vladom. Ona je u krevet odvukla i Acu, od kojeg se poslednjih dana ne odvaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja