VENDI VEĆ SPLETKARI: Semire, budi prijatelj s Radetom, kako što je Saša sa Bobom!
Foto: Printscreen

Bez dlake

VENDI VEĆ SPLETKARI: Semire, budi prijatelj s Radetom, kako što je Saša sa Bobom!

Stars -
Ti moraš da oprostiš sebi da budem prijatelj sa Radetom, kao što su Saša Popović i Boba Živojinović", rekla mu je Vendi.

Vesna Vukelić Vendi, koja je ušla na imanje Lisović, odlučila je da smiri strasti između Semira Džankovića i Gabrijele Pejčev, koji su bili u vezi iako je pevač oženjen i ima dvoje dece. Budući da je Gabi na Farmi veoma prisna sa Radetom, Vendi mu je savetovala da mora da prođe preko svega i da budu prijatelji kao što su to sada Boba Živojinović i Saša Popović.

"Ti moraš da oprostiš sebi da budem prijatelj sa Radetom, kao što su Saša Popović i Boba Živojinović", rekla mu je Vendi.

"Ma ja sam dobar s Radetom. Ja se divim svojoj ženi koja mi se sve oprostila, samo ja još sebi nisam", rekao je Semir.

"Boba Živojinović je uzeo od Saše Popovića Lepu Brenu, a sad su sad ok. Kada sam videla da je Boba Saši Popović najbolji drug, a Boba mu skinuo žensku. Ja bih izvela tešku artiljeriju. Napravila bih Kosovski boj", rekla je Vendi.

Podsetimo, Semir i Gabi imali su aferu dok su zajedno radili. Iako je pevač srećno oženjen, on je bio u paralelnoj vezi s pevačicom, koja je rekla kako je zbog nje navodno želeo da ostavi svoju suprugu.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track