MAJA NIKOLIĆ: Kristijan je odlepio za Balerinom! On trči za njom kao kuče, uništila ga je!

Ipak su emocije obostrane

MAJA NIKOLIĆ: Kristijan je odlepio za Balerinom! On trči za njom kao kuče, uništila ga je!

Stars -
Maja je u razgovoru sa Vukašinovićima iznela nove činjenice koje pokazaju koliko su Balerina i Kristijan ludi jedno za drugim

Maja Nikolić tvrdi da je Kristijan zaljubljen u Balerinu iako to neće da prizna. Jelena Milošević zvana Balerina više se i ne trudi da sakrije svoje emocije prema žesotkom momku, a farmeri tvrde da su njih dvoje nekoliko puta imali seks na imanju. Maja je u razgovoru sa Vukašinovićima iznela nove činjenice koje pokazaju koliko su Balerina i Kristijan ludi jedno za drugim.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

"Ona ga vodi kao kučence. On je odlepio za njom, ne znam da li se to vidi napolju. Ona je stvarno ljubomorna. Pazi kad je na baba Jasminu ljubomorna, ne glumi uopšte", pričala je prvačica. Maja je rekla da joj Kristijan nije više zanimljiv jer je potpuno pao pod uticaj Balerine.

"Ona ga je skroz uništila. Samo trči za njim, a on se ne brani. Ljubomorna je na svaku ženu koja mu priđe. Ja htela da ga napijem i odnesem mu u rakiju, a ona mu kaže "Nemoj da piješ to, možda ti je Maja stavila menstruaciju", rekla je Maja, dok su Suzana i Milić bili šokirani.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

Podsetimo, Kristijan Golubović zbog rijalitija i svog odnosa sa Jelenom Milošević je izjavio kako veruje da će ostati ostaje žene. Golubović je Staniji priznao da misli da postoji mogućnost da ne vidi više i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze. Iako se brine da će ostati bez supruge, Kristijan nastavlja sa seksi akcijama na imanju, a spekuliše se da je pored Balerina bio intiman sa Stanijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track