ŠAVIJA PRETI RUŽICINOM OCU: Kada prebijemo pare od tužbi, bićete u debelom minusu!
Foto: Damir Dervišagić, Dado đilas

Opariće se

ŠAVIJA PRETI RUŽICINOM OCU: Kada prebijemo pare od tužbi, bićete u debelom minusu!

Stars -
Ružica je pre pričala kako se Šavija bavi prostitucijom, zbog čega je ona rešila da reaguje i iznese prljav veš bivše Modelsice

Otac Ružice Veljković ima nameru da tuži Natašu Šaviju, zbog njenih izjava o njegovoj ćerki. Naime, Nataša je rekla kako je Ružica oralno zadovoljavala fudbalere za 300 evra pre nego što je prihvatila učešće u poslednjoj sezoni "Parova". Ružica je pre pričala kako se Šavija bavi prostitucijom, zbog čega je ona rešila da reaguje i iznese prljav veš bivše Modlesice.

"Ona je nam na mene nalepila etiketu prostitutke brojnim pričama iz prošle sezone "Parova". Svašta je izjavljivala i to ću sve da skupim i sa advokatom da podnesem tužbu ukoliko je ona podnese protiv mene. Nisam je do sada tužila, jer imam pametnija posla, ali ako oni krenu na mene i ja ću na njih sigurno. Kad prebijemo pare od tužbi, ja ću sigurno biti u plusu. Neka se gospodin Veljković seti šta je sve njegova ćerka pričala za mene, pa neka vidi da li mu je u interesu da me tuži", rekla je Nataša. Ostaje da vidimo da li će Ružicin tata nakon ovoga ostati pri svojoj odluci.

Marina Lopičić
Marina Lopičić

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track