PROBLEM SA UMNJACIMA: Maju Nikolić vodili na operaciju!
Foto: Nemanja Pančić

Napustila imanje

PROBLEM SA UMNJACIMA: Maju Nikolić vodili na operaciju!

Stars -
Nikolićeva je imala komplikacije sa zubima, što je prouzrokovalo gangrenu. Njoj smeta hladnoća na imanju u Lisoviću, pa je vilica boli dok udiše vazduh

Maja Nikolić juče je izašla sa Farme na nekoliko sati kako bi operisala umnjak na Stomatološkom fakultetu jer više nije mogla da trpi jake bolove.Pevačica se u pratnji dva člana produkcije televizije Pink pojavila ispred fakulteta oko devet sati ujutro, pa je 15 minuta nakon toga vraćena jer nije imala zakazanu intervenciju. Ona se nervirala dok je čekala u holu, a još više ju je razljutilo kad je ugledala foto-reportere. Ipak, uspela je da sredi da je ipak prime, pa je juče i izvršena intervencija.

- Nikolićeva je imala komplikacije sa zubima, što je prouzrokovalo gangrenu. Njoj smeta hladnoća na imanju u Lisoviću, pa je vilica boli dok udiše vazduh. Čak ju je bolelo i dok je jela, pa je poslednjih dana baš vodila računa o hrani. Nakon što je izvršena intervencija, Maji je rečeno da mora da se čuva i da nipošto ne sme da pije iz tuđih čaša niti da jede tuđim priborom. Iako uslovi u rijalitiju nimalo nisu naivni, pevačica će morati da se pridržava svega što joj je doktor rekao - rekao je naš izvor.Nikolićeva je nakon operacije vraćena na imanje.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track