Vlada: Rade je klošar i kur.ina!
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović

Voditelj opleo po manekenu na Farmi

Vlada: Rade je klošar i kur.ina!

Stars -
Voditelj je Lazića nakon toga nazvao seljakom, jer je izvređao Tamaru, s kojom se na početku rijalitija muvao

Vlada Stanojević izneo je niz uvreda na račun Radeta Lazića jer maneken nije hteo da pomogne novoj farmerki Nikolini da prenese džak sa stvarima u štalu.On je bio toliko ljut da nije birao reči kojima je „počastio“ dojučerašnjeg prijatelja.- Nisu ostavili stvari ispred ulazne kapije, nego pre nje, ima sto metara. Ja nosim sam one džakove i Tamara skočila da mu je.e mater, a on kaže da ne sme to da nosi. Alo, ti si gazda kad uđeš na ovo imanje, pre toga ti si kur.ina jedna. Klošar najveći, je.em ga u usta - siktao je Stanojević.Voditelj je Lazića nakon toga nazvao seljakom, jer je izvređao Tamaru, s kojom se na početku rijalitija muvao. Nikolina je rekla Stanojeviću da je frustriran zbog toga što je ona izabrana za slugu i jer mora da spava u štali.

Međutim, voditelj se nije zaustavio ni posle tih njenih reči, pa je dodao da Rade glumi da mu je Gabrijela devojka i da nije hteo da joj pomogne da ode do toaleta kad se ukočila.

- Gabrijela se ukočila, nije mogla iz kreveta da ustane. On leži, a mi prilazimo da joj pomognemo, jer devojka nije mogla da ide do vecea, a to mu je neka devojka. Ne mogu da svarim takve ljude - rekao je Vlada.(N. Z.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track