PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 talenata su prošli u treći krug takmičenja!

Muzičko takmičenje

PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 talenata su prošli u treći krug takmičenja!

Stars -
Petočlani žiri je još jednom bio na mukama i od 12 kandidata izabrali su 10 najtalentovanijih

Drugi krug druge sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je počeo, a talentovana deca se pred stručnim žirijem predstavljaju u najboljem svetlu.

Petočlani žiri je i u ovoj emisiji bio na mukama i nije im bilo ni malo jednostavno da od svih slatkiša ali i vrsnih talenata koji su izađu na binu odluče i ko će napustiti dalje takmičenje.

U baražnom delu borile su se četiri damice, a prolazak u dalji krug uspešno su izborile: Edina Gurda i Mina Radulović.

Tok emisije:

23:18 Počinje baraž!

U baražu se bori četiti takmičara a mesta za prolazak ima samo dva.

23:11 Poslednji nastup za večeras imala je Mina Radulović koja se predstavila pesmom "Colour of the night" - 5 glasova

"Moram da kažem, mi ove sezone imamo mnogo bolje pevače", rekla je Goca.

"Ti si, Mina, dete bunta, ovog puta si u baladi i opet si u buntu. To zaboravi. Imaš premoćan glas ali u ovoj pesmi nisi mogla da pokažeš", rekla je Leontina.

"Prvo, sve čestitke za izbor pesme i nekako me vraća u mladost. Ja sam počinjala svirku ovom pesmom i zato sam vezana za ovu pesmu. Falilo je malo nežnosti, ali sve ostalo je bilo dobro", rekla je Jelena.

23:05 Jedanaesta se predstavila Tamara Živković sa pesmom "Addicted to you" - 5 glasova

"Ti si zrela pevačica. Zrela za autorsku pesmu. Uopšte ne izgleda da si učila pesmu, ti ovo pevaš kao da si srasla sa njom i da je pevaš svaki put na svom koncertu", rekla je Goca.

Ovde bi trebalo dati neku sedmicu, kako bih te ja ocenio. U ovoj sezoni jedno od boljih pevanja", rekao je Hari.

22:58 Deseti je nastupio Voislav Mutić sa pesmom "Lejla" - 5 glasova

"Ovo je bilo odlično. Prvi deo je bio malo šaren, ali drugi deo si procvetao. Divan si", rekao je Hari koji je inače originalni izvođač ove pesme.

"Ja moram da kažem, ovo je najšarmantniji osmeh pinkovih zvezdica. Presladak si. Jako si muzikalan, na svoj način si doneo ovu pesmu i to je za svaku pohvalu", rekla je Jelena.

"Zanimljivo zbog toga što si stvarno doneo pesmu na svoj način. Bio si dobar i imaš taj neki šarm sa sobom. To će ti biti prednost u daljem takmičenju", rekao je Milan a Goca je dodala da je bio mrak.

22:50 Edina Gurda se predstavila pesmom "Ti si mi u krvi" - 4 glasa

"Smiri glas malo, ali ovo je generalno odlično. Eto, čućemo te u baražu", rekla je Jelena.

"Odličan izbor pesme! Što se tebe tiče, to nije bilo za peticu. Malo ti fali, navijam za tebe da popraviš sve. Malo ti fali da budeš odlična", rekao je Milan.

"Naročito u refrenu ti jako drhti glas, moraćeš to da smiriš malo. Možda bi trebalo da izabereš neku drugu pesmu. Strofa je bila odlična, jaka ali u refrenu si pokvarila malo utisak", rekla je Goca.

22:27 U osmom nastupu se predstavio Dimitrije Đorđević sa pesmom "Pusti ritam" - 5 glasova

"Kladim se da ne zataraš usta kod kuće, da si velika pričalica", rekla je Leontina a dečak je to potvrdio.

"Moj utisak je da si napravio ono što treba. Doneo si jednu ludačku energiju na binu što i jeste zadatak za svakog pevača", rekao je Hari.

"Ti nam na sceni izgledaš kao da si već radio svadbe, ispraćaje... Ali nemoj da se trošiš nigde", rekla je Goca a Dimitrije je potvrdio da već nastupa sa samo 10 godina.

22:18 Sedma takmičarka je Teodora Šćešanović koja se predstavila pesmom "Without you" - 5 glasova

"Ona je kao neka princeza večeras, kao neka vila. Divno je pevala i jako nežno, osim što je u nekim delovima pesme imala nedovršene ukrase. Bilo je nekih intonativnih problema ali to ništa nije paralo uši", rekla je Jelena.

"Bilo je divnih momenata i ovo je stvarno teška pesma. Ali ne mogu da ti objasnim da je kod tebe cela pesma u nekim kockicama. Prilično si nevešto izvodila ukrase", rekla je Goca.

"Ja opet tvrdim da je to trebalo ton više, to bi te spaslo u najmanjim lagama gde je pesma bila najzahtevnija", rekao je Hari.

22:11 Martija Stanković se predstavila pesmom "Take me to the church" - 5 glasova

"Vidi se u tebi vatra neverovatna. Prvo si predivna, prezgodna, raste u veliku devojku. Neverovatna si. Tvoj vokal je tako fenomenalan. Goriš na sceni, meni se to jako dopada", rekla je Goca.

"Ja sam oduševljen tobom. Izdvojio bih te za sada kao komplet zvezdicu", rekao je Milan.

"Bravo, bravo devojčice. Preslatka si i prelepo pevaš. Sve pohvale", rekla je Jelena.

22:05 Anđela Petrušić se predstavila pesmom "Crno pa se ne vidi" - 5 glasova

"Baš sam uživala. Divila sam se njenoj boji glasa koja je skroz kontra od moje ali je toliko bilo slatko da sam htela da je ištipkam", rekla je Leontina.

"Super. Odvela si nas tamo gde treba voditi ova pesma. Zadatak pevača je da slušaoce odvede u san u kji vodi ta pesma, ti si to uspela", rekao je Hari.

"Vidi se da ti osećaš muziku i da nisi puki interpretator koji to samo reprodukuje i sviđa mi se kako si se ponela prema ovoj pesmi. Mislim da možeš mnogo toga da pokažeš", rekao je Milan.

21:58 Četvrti se predstavio Milutin Leković pesmom "Maslinasto zelena" - 5 glasova

Na prve taktove Milan je podigao stolicu, a odmah za njim i Jelena Tomašević.

"Sjajno. Kako on čovek izgovara reči... Ovo nije zahtevna pesma ali je pesma gde mora da se glumi i kapira šta se peva. Ovo je bilo baš onako kako treba", rekla je Goca.

"Setio sam se da sam ja uz ove pesme učio da pevam kada sam bio mali. Eto, tako bih voleo da svi pevaju kao ja", našalio se Milan i zasmejao ostatak žirija a onda dodao:

"Sve je bilo super, ima delova gde je prenaglašeno. Tvoj utisak je bio odličan, uživali smo".

"Mene je vratio u detinjstvo. Nekako si ušao u pesmu. Generalno je odličan utisak", rekla je Jelena.

21:50 Kristina Tasić se predstavila pesmom "Naša ljubav" - 4 glasa

"Neko joj je spustio intonaciju. ali iz jedne neveštosti dođeš do savršenosti. Od tada si super", rekao je Hari.

"Evo objasnio je Hari, nisi bila tačna na početku i falio ti je nekako izraz. Generalno je bilo jako lepo, ne mogu reći da je bilo neprijatno za uši ili ne znam šta, ali nekako si baš školski pevao. Mislim da objektivno nije bilo za čistu peticu, zato sam ostala, ali ne mogu reći da mi se nije dopalo", rekla je Goca.

"Meni se sviđa. Ja sam u startu ustao da je podržim jer sam primetio tremu", rekao je Milan.

21:43 Druga se predstavila Sara Jorgačijević sa pesmom "Stay with me" - 5 glasova

Već u prvim sekundama Milan i Goca su podigli svoje stolice. Sara kaže da se uplašila jer se baš trudila da popravi utisak od prošlog puta.

"Jedno ozbiljno pevanje. Sve si ti to napravila kako treba. Jednostavno deluješ kao pravi pevač a ovo je prava petica", rekao je Hari.

"Meni je ovo bilo odlično. Bravo, Saro! Baš si me odvela u neki bar gde uživam i slušam neku odličnu pevačicu", rekla je Jelena.

"Tvoja toplina glasa i divna interpretacija poištava sve negativno. Ti si bila sjajna večeras i drago mi je da si dobila 5", rekla je Goca.

"Apsolutno sam zadovoljan tvojim nastupom večeras. Voleo bih da viđamo više ovakvih nastupa", rekao je Milan.

21:37 Milena Đukić je otvorila ovonedeljno takmičenje pesmom "Zagrli" Goce Tržan - 4 glasa

"Malo je falilo. Bila si uplašena", rekao je Milan.

"Malo drugačije otpevana, ali falilo je da budeš malo opuštenija. Mnogo lepo pevaš i imaš lepu boju glasa ali mnogo si se uplašila. Probaj da ti pesma izađe kroz dušu i usta na najbolji mogući nalin", rekla je Goca.

"Meni je sve to bilo nežno i lepo. Nekako si me navela na uživanje, nisam obraćao pažnju na detalje", rekao je Hari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track