VENDI OPLELA O BIVŠOJ PRIJATELJICI: Zorica Marković bi prodala najrođenije za dobrog frajera!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Povređena

VENDI OPLELA O BIVŠOJ PRIJATELJICI: Zorica Marković bi prodala najrođenije za dobrog frajera!

Stars -
Ponudila sam joj da pevam za džabe kod nje u kafani, nije imala pare da mi plati. Rekla sam da je sve ok, hajde da se obe potrudimo da kafana stane na noge

Vesna Vukelić Vendi je otkrila farmerima kako je puklo prijateljstvo sa Zoricom Marković, pa je odlučila da bude iskrena.

"Ma Zorica samo frajere juri. Prodala bi i najrođenije za dobrog frajera", počela je Vendi.

"Ja sam se ponudila da pevam za džabe kod nje u kafani, nije imala pare da mi plati. Rekla sam da je sve ok, hajde da se obe potrudimo da kafana stane na noge. Svako veče sam tamo pevala godinu i 2 meseca", podelila je Vukelićeva sa farmerima.

"Nakon neke svirke, bivši dečko Vesne Zmijanac me je pozvao za sto i tu su bili još neki klinci. Nakon nekoliko minuta je jedan od njih nestao i počela je frka. Ispostavilo se da su sa našeg stola nestali ključevi od džipa Željka Rstovića, a naravno nestao je i džip sa parkinga. Nastala je racija, sva svetla su se popalila i došla je policija. Ej, i ona preko kafane pokazuje prstom na mene, kao ja sam tipovala da mu maznu auto", nastavila je Vesna.

Auto je pronađen, a pevačica nije privođena zbog njegove krađe.

"Kaže meni Željko posle nekoliko dana da su našli auto i bogzna kako mi se se izvini zbog svega. Još mi kaže da on nikada ne bi tražio da mene gone zbog toga, nego da je to Zorica rekla policiji", završila je Vukelićeva priču, a farmeri su ostali u šoku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track