MARKO JOŠ JEDNOM OVERIO PAROVE: Perović imao seks sa svojom zemljakinjom u rijalitiju!

Pala i Maja

MARKO JOŠ JEDNOM OVERIO PAROVE: Perović imao seks sa svojom zemljakinjom u rijalitiju!

Stars -
Nekoliko puta su odlazili u toalet, zaključavali se a ostali učesnici su ih razotkrili

Učesnici rijalitija "Parovi" sve češće međusobno šuškaju da je Marko Perović imao seks sa novom takmičarkom iz Crne Gore.

Oni to demantuju, ali je veoma čudno što su odlazili nekoliko puta u toalet i zaključavali se u kabini. Posebno, ako se zna da da u ovom delu vile nema kamera koje bi ih razotkrile.

"Svi koji idu u toalet, imaju seks. U prošlom serijalu su to bili Gastoz i Maca, pa, eto, Brendon i Željko su se zaključavali unutra. Zna se šta su radili", rekao je Zmaj.

Voditeljka je prekinula Zmaja od Šipova da aludira na sesk dvojice muškaraca. Ipak, ostali takmičari su ubeđeni da se između Marka Perovića i kršne Crnogorke, koju je Zmaj odmah okvalifikovao kao devojku lakog morala i da mu je jasno zbog čega takve ulaze u rijaliti.

Zadnjica Maje Stevović svakako je meta interesovanja Mikija Đuričića,koji kaže za taj njen deo tela da je savršenstvo, ali ga je očito preduhitrio Perović.

Bivši momak Eme Lapin u rijalitiju "Parovi" imao je seks i sa Ružicom Veljković, a pričalo se da je nečeg bilo i sa Mimi Oro.

"Marko im se samo uvuče pod kožu. One ni ne osete, a već su pečene", rekla je Vesna Rivas.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track