VIDEO KRISTIJAN SE ZGADIO I SVOJIM FANOVIMA Tuče žene, bolesno laže! Nije za zatvor, nego za bolnicu
Foto: Dragan Kadić

Od žestokog momka do cirkuzanta

VIDEO KRISTIJAN SE ZGADIO I SVOJIM FANOVIMA Tuče žene, bolesno laže! Nije za zatvor, nego za bolnicu

Stars -
Ovo što radi Kristijan nema veze sa poštovanjem porodičnih vrednosti, pre svega žene i deteta koje toliko pominje, samo je jedan od hiljadu komentara

Kristijana Golubovića na samom početku rijalitija "Farma" narod je gledao drugim očima. Bio im je simpatičan kao žestoki momak, koji ih je zasmejavao svojim urnebesnim izjavama. Hvalisao se i pričao razne priče, koje često nisu imale smisla, a onda se mnogo toga promenilo.

Kako su prolazili dani na seoskom imanju, tako je i Golubović počeo da pokazuje svoje pravo lice. Da priča jedno, a radi drugo je dokazao postupcima kada je ogovarao starlete na sva zvona, da bi onda kao kučence jurcao za Stanijom. Potom je pričao o svojoj supruzi Ivani, kao o kraljici koju ceni i kako je nikada ne bi prevario, da bi u praksi radio potpuno suprotno.

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

Osim što je nekoliko puta bio intiman sa Stanijom, koja ga je čak i zadovoljavala ispod pokrivača, Kristijan je u nekoliko navarat overio imanje sa Balerinom. Sam Golubović je izjavio kako veruje da će ga žena ostaviti i da će mu zabraniti da viđa dete, ali uprkos tome, on je nastavio u istom maniru.

Priča između njega i Balerine je toliko daleko otišla da joj je žestoki momak na kraju slomio nos, iako je pre govorio kako na žene nikada ne treba nasrtati jer su one krhki, nežniji pol. Pre napda na Balerinu, on je fizički krenuo i na Tijanu Đuričić, čiji je krevet prevrnuo dok je ležala, a na Tamaru Đurić je bacio sto.

Farma

Farma

Posted by Jadranka Simic on Thursday, October 8, 2015

Zbog svojih postupaka, Kristijan je naišao na veliku odbojnost kod publike. Svi oni koju su ga na samom početku podržavali, sada ga osuđuju zbog svih njegovih dela, kako na imanju, tako i van njega.

Na društvenim mrežama može se naći niz komentara putem kojih ogorčeni ljudi kritikuju Golubovića. Na hiljade njih mu zamera što je zaboravio da napolju ima suprugu i decu, kao i što samo nasrće na žene, dok sa muškarcima ne ulazi u svađe.

Čitaoci smatraju da Kristijan ima privilegije, kao i da produkcija toleriše sve njegove prestupe kako bi ostao na "Farmi", jer drži gledanost. Oni su ga okarakterisali kao propalog robijaša, siledžiju i velikog lažova, koji živi namajčinoj grbači.

Pročitajte samo neke od komentara razočaranih fanova:

"Ovome kromanjoncu se svi klanjaju na "Farmi", a to je najbolji primer ko su "autoriteti" u ovoj državi. Usput, najveća tračara i folirant, koji menja mišljnje svake sekunde je upravo ovaj grmalj".

"Ko njega gleda i koga taj fascinira? Preko 20 godina proveo na robiji, živi od mamine penzije i na njenoj grbači, tuče žene, bolesno laže. On nije ni za zatvor, nego za zatvorsku bolnicu!", objavio je čitalac koji ne podržava Kikija.

"Posle ovog tužnog i ružnog icidenta, više ne gledam Farmu. Žao mi je balerine, ona je žrtva svojih strasti, prejakih emocija i iskrenosti.Tužno i ružno".

"Ako nakon ovoga što je priznao ne ugase Pink (Farmu) onda šta dalje da se priča? Pre svega on bi trebalo da bude u zatvoru a ne na TV. Šta je sa ovim narodom više? Što ne postave kovčege jer verujem da će sledeće nasilje završiti ubistvom. Sam je rekao da će Tamaru poslati roditeljima a svi znamo šta to znači kad ti jedan kriminalac kaže".

Foto Printsrkin
Foto Printsrkin

"Kristijan svim silama hoće da predstavi sebe kao kriminalac, a u stvari je obicna jajara! Pravi kriminalci su ili pod zemlju ili na slobodi".

"Strašno! Ljigavo mi je kad neko ljubi ženama ruke, a nasrće na njih. Albanca nije mogao da pobedi, kako se onda usuđuje da demonstrira silu na ženama?! Treba sve da ga tuže!"

"Ovo što radi Kristijan nema veze sa poštovanjem porodičnih vrednosti, pre svega žene i deteta koje toliko pominje, pa i zarad rijalitija"

"Ja cu povratiti! Čovek ima ženu koja gleda ili čuje seks uživo. A kleo se koliko je voli, jadno ono njihovo dete kakvog oca ima. Krivica pripada njemu, mogao je da odbije i nju, i svaku drugu ženu. Savetujem njegovoj ženi da iz istih stopa pokupi svoje dete, stvari i nestane zauvek gde je ovaj neće naći. A na početku mi je bio simpatičan".

"Kristijan je katastrofa. kako je bio super u početku prvih par dana, pao je na dno. Ima on momente kad kaže nešto smešno, ali potpuno je propao. Tako laže i petlja. Ovo za ženu kako je vara me je razočarao. Očigledno je sad potpuno da je spavao sa Balerinom".

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track