FRKA: Nataša Maza posvađala transmisice
Foto: Nemanja Pančić

Umalo tuča na izboru za mis

FRKA: Nataša Maza posvađala transmisice

Stars -
Kavgu je započela transseksualna pevačica jer nije mogla da podnese to što nije u centru pažnje

Transseksualna pevačica Nataša Maza, koja je postala poznata u javnosti jer je tvrdila da joj se udvarao bivši učesnik „Farme“ Lepomir Bakić, izazvala je skandal na izboru za mis transrodnih osoba.Žiri nije popustioNakon što su učesnice prošetale pred žirijem u kreacijama koje su same odabrale, Nataša nije mogla da podnese to što nije u centru pažnje. Iako je vodila program i otpevala novu pesmu, to joj nije bilo dovoljno, pa je pred svima započela žestoku svađu s organizatorkom izbora Gordanom Mitrović.

Pusti, pusti modu... Učesnice su same birale haljine
Pusti, pusti modu... Učesnice su same birale haljine

Ona joj je zamerila to što ona nije zvezda večeri, već su to bile članice žirija Jelena Klajnšnic, Kristina Ferari, Atina Ferari i Sara T. S. Nataša ih je zatim optužila za diskriminaciju, tvrdeći da se rugaju učesnicama izbora za trans-mis. Zbog nje su se takmičarke uznemirile i počele međusobno da se svađaju koja je od njih najlepša.Strasti su se smirile posle pola sata, kada su proglašene pobednice: Seksi Iva je ponela titulu najlepše, druga je Jelena Todorova, a treća Sandra Afrika.

U žiriju... Atina Ferari sa prošlogodišnjom pobednicom
U žiriju... Atina Ferari sa prošlogodišnjom pobednicom

Isključila mikrofon

- Maza je isključila mikrofon da ne bi svi čuli svađu. Mi smo hteli da pobedi naš favorit, a ona je insistirala da to bude neka njena drugarica - kaže Atina Ferari, a Jelena Klajnšnic dodaje:- Žiri nije bio pristrasan, nije birao ni po babu niti po stričevima, već je pobedila najbolja. Podržavam organizatore, a devojkama koje nisu prošle želim više sreće sledeće godine!Izbor je podržao i Boban Stojanović, predstavnik LGBT populacije.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track