KOLAROV PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Dao mu svoje prezime, ali sa Kristinom ne želi da ima ništa
Foto: Kurir

Žena mu oprostila preljubu

KOLAROV PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Dao mu svoje prezime, ali sa Kristinom ne želi da ima ništa

Stars -
On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece, rekao je izvor blizak fudbaleru

Poznati fudbaler Aleksandar Kolarov je pre šest dana, dva meseca od porođaja Kristine Mijačević, priznao sina i dao mu prezime.

"Kolarov i Kristina su raskinuli pre nekoliko meseci, tačnije dok je bila u ranoj trudnoći. Koliko znam, oni su bili u kontaktu i nakon prekida veze, jer se Aleksandar interesovao kako napreduje trudnoća. Kada se porodila, Kristina je sama odabrala ime za bebu, a po izlasku iz bolnice sin se prezivao Mijačević. Međutim, pre šest dana fudbaler je priznao dete i dao mu prezime Kolarov", kazao je izvor.

Izvor takođe navodi da se fudbaler pomirio sa suprugom Vesnom, koja mu je oprostila preljubu, pa kako ne bi opet pali u bračnu krizu morao je sa njom da se posavetuje.

"Svi su se složili da beba zaslužuje da nosi očevo prezime, pa je konačno posle dva meseca došao i taj dan kada je fudbaler priznao dete i dao mu prezime", kazao je izvor.

Izvor ističe da je Kolarov objasnio Kristini da će uvek biti tu za dete, a da se njihov odnos isključivo zasniva na dogovaranju u vezi sa sinom, piše Alo.

"On ne želi da prokocka šansu koju je dobio od svoje supruge. Njoj nimalo nije bilo lako da prolazi kroz sve ovo, pogotovo zbog dece", ispričao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track