KRISTIJANA NAPUŠTAJU PRIJATELJI: Ivan za gazdu postavio Alena, kojem je Golubović pretio smrću!
Foto: Printscreen

Nije više omiljen

KRISTIJANA NAPUŠTAJU PRIJATELJI: Ivan za gazdu postavio Alena, kojem je Golubović pretio smrću!

Stars -
Denser, koji je izbačen sa imanja, nije svog prijatelja postavio da upravlja imanjem nego mladog Crnogorca, kojeg Golubović ne podnosi

Ivan Gavrilović, koji je izbačen sa Farme, za novog gazdu izabrao je Crnogorca Alena Mukovića, kojem je Kristijan Golubović nedavno pretio smrću.

"Hvala na svemu, ova dva meseca ste mi dali mnogo podrške. Za novog gazdu postavljam Crnogorca Alena", pisalo je pismu. "Ja i ne forsiram mnogo rad, vidite kada ja ustanem. Ja ništa ne bih dirao od zadataka", rekao je Alen. A za supervizora je izabrao Ninu. "Samo zbog lepšeg karda neka supervizor bude Nina", rekao je novi gazda.

Podsetimo, Ivan i Kristijan su prijatelji od rane mladosti i od početka Farme su se držali zajedno, Gavrilović je bio podrška žestokom momku, ali kako je rijaliti odmicao tako su se udaljavali. "Ne šlihtam se Kristijanu i žao mi je što je upao u mrežu Balerine i Medenice. Realno, to je jako bolno za njegovu ženu i snosiće posledice za ponašanje", rekao je Gavrilović, ali druga nije postavio na mesto gazde i tako mu osigurao još jednu sigurnu nedelju na Farmi.

Za gazdu je postavio Alena, kome je Kristijan pretio smrću i na smrt uplašio mladog pevača.

"Pazi šta pričaš, kad pređemo granicu, ide mrtva straža, beng-beng, automatik", upozorio je Kristijan Alena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track