BOJANI ZBOG FARME ZABRANA NA RTS? Pevačici zatvorena vrata javnog servisa
Foto: Damir Dervišagić

Naljutila ih zbog učešća u rijalitiju

BOJANI ZBOG FARME ZABRANA NA RTS? Pevačici zatvorena vrata javnog servisa

Stars -
Niko nije mogao da veruje kada se Bojana pojavila na imanju u Lisoviću i što svojim učešćem u rijalitiju diže rejting komercijalne televizije, rekao je izvor blizak čelnicima RTS

Pevačica Bojana Stamenov, koja je predstavljala našu zemlju ove godine na „Evroviziji“, ozbiljno je naljutila čelnike javnog servisa zato što je otišla u rijaliti „Farma“, koji se emituje na konkurentskoj televiziji.

Njoj će zbog toga ubuduće biti zatvorena vrata javnog servisa.

"Niko nije mogao da veruje kada se Bojana pojavila na imanju u Lisoviću i što svojim učešćem u rijalitiju diže rejting komercijalne televizije. Na RTS-u smatraju da nisu zaslužili takvu njenu odluku nakon što su je oni učinili popularnom kroz šou program „Ja imam talenat“, gde ju je javnost upoznala i nakon što su je poslali na „Evroviziju“.

Takođe, njima smeta to što ih ona nije obavestila o svom novom angažmanu iako je nacionalni servis finansirao njen odlazak u Beč, gde se odigrao „Evrosong“ , i pri tom imala na raspolaganju njihov organizatorski tim i sve što joj je bilo potrebno.

Iako je bilo planirano da bude čest gost njihovih muzičkih emisija, to će joj ubuduće biti uskraćeno, kao i mogućnost da dobije povoljnije uslove njihove izdavačke kuće. Time planiraju da joj stave do znanja da je pogrešila", kaže izvor blizak čelnicima RTS-a.

Sa druge strane, u javnom servisu tvrde da Bojana neće biti sankcionisana i ograđuju se time da sa njom nemaju nikakve veze još od „Evrosonga“, dokad je trajala njihova saradnja.

"Bojana je bila u ugovornoj obavezi prema RTS-u tokom trajanja Evrosonga. Nakon toga nije više nije. Nikakvih konsekvenci od strane RTS-a nema", tvrde na ovoj televiziji, a piše Alo.

S obzirom na to da se Stamenova sa takmičenja iz Beča vratila krajem maja, a već dva meseca kasnije ušla u rijaliti, ona nije stigla da se pozabavi svojom karijerom. Njen plan je da po izlasku sa imanja snimi singl i vrati se pevačkoj karijeri, ali još uvek nije postigla dogovor sa nekom produkcijskom kućom. Iako su se svi nadali da će biti PGP, kako stoje stvari, tu joj leže najmanje šanse.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track