PAROVI SE NE KUPAJU: Nemanji smrde noge, Ružica se dugo nije depilirala...
Foto: Damir Dervišagić

Učesnici rijalitija zaboravili na higijenu

PAROVI SE NE KUPAJU: Nemanji smrde noge, Ružica se dugo nije depilirala...

Stars -
Izgleda da se jedino Jelena Golubović ničega ne stidi. Rediteljka istu odeću nosi danima, gotovo sve vreme je raščupana kao da se petardom češljala

Učesnici „Parova“ otkrili su ono što gledaoci ne vide - da im higijena nije jača strana. Iako žive u luksuzu, neki su se izleteli pred kamerama i priznali da im smrde noge, drugi da se nisu dugo depilirali, a nekima su drugi takmičari savetovali da se okupaju.- Znaš li da meni nikad nisu ovako smrdele noge?! Nemam pojma šta se dešava. Redovno se kupam, vidiš. Možda sam nervozniji nego inače, pa mi organizam tako reaguje - požalio se Nemanja Nikolić Mikiju Đuričiću.- Verovatno. I meni se to isto dešava! - dodao je pčelar iz Kupinova.I Ružica Veljković je zaboravila na kamere, pa je otkrila da se duže vreme nije depilirala.- Moram da pozovem nekog za depilaciju! Ovolike dlake nikad na preponama nisam imala - rekla je bivša „modelsica“.

Zaboravili na kamere... Ružica i Nemanja zaprepastili i ukućane i gledaoce
Zaboravili na kamere... Ružica i Nemanja zaprepastili i ukućane i gledaoce

Dok su se ostali ukućani umirali od smeha, Miki je dobacio:- Auu, takvu pi.ku nikad nisam video!Čim su primetili da se kamere okreću ka njima, promenili su temu.Nova ukućanka Gaga ne skida šminku. Prošle noći je plakala i rekla da se ne oseća dobro, a Marko Perović ju je posavetovao:- Skini šminku, okupaj se, biće ti odmah lakše!Izgleda da se jedino Jelena Golubović ničega ne stidi. Rediteljka istu odeću nosi danima, gotovo sve vreme je raščupana kao da se petardom češljala, a nekada je zalizana jer je mrzi da opere kosu. Čak je i njen bivši dečko Čupo Kalač prokomentarisao da rediteljka ranije nije mogla da ga uzbudi „tako neuredna i neočešljana“.

Željko vređaSRBI SU SMRDLJIVI KLOŠARIŽeljko Stojanović, koji sebe naziva Francuzom iako je srpskog porekla, ponovo je vređao učesnike „Parova“ i gledaoce tog rijalitija. On ih je nazvao „klošarima i smrdljivim Srbima“! Zbog toga ga je Miki Ðuričić gađao šoljom i krenuo da ga bije, ali su ga u tome sprečili ostali učesnici.

Ava KarabatićIMALA NAPAD GUŠENJAAva Karabatić juče je imala napad gušenja. Hrvatska starleta je zabrinula ukućane jer nije mogla da prestane da kašlje, a prva joj je u pomoć priskočila Miljana Kulić. Ava je zbog alergije ostala bez daha, ali je ubrzo popila lek i smirila se. I odmah je zakukala da je zbog šminke uništila lice. - Izašla mi je bubuljica. I udebljala sam se dva kilograma. To su moje najveće muke. Takođe, potrebne su mi trepavice, ne mogu bez veštačkih trepavica - požalila se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track