ČUPO OTKRIO JELENINU TAJNU: Evo na koju pevačicu je ljubomorna Golubovićeva!
Foto: Printskrin

Nepodnošljiva

ČUPO OTKRIO JELENINU TAJNU: Evo na koju pevačicu je ljubomorna Golubovićeva!

Stars -
Čupo Kalač otkrio o bivšoj devojci nešto što niko u rijalitiju Parovi nije mogao ni da nasluti

Čupo Kalač, koga je rediteljka optužila da je progonitelj, otkrio je drugu stranu veze u kojoj je bio sa Jelenom Golubović.

1Jelena je nenormalno ljubomorna. Njoj sve žene smetaju. Sećam se u Švedskoj pošao sam na koncert Dragane Mirković. Nju obožavaju naši ljudi. I ja je rado slušam. Kad je pošao na koncert, nastao je pravi pakao. Jelena me je pitala: zbog čega idem na koncert? Pa, šta imam ja sa njom? Da li sam zaljubljen u Draganu Mirković?", počeo je Kalač.

"Nisam znao šta da joj odgovorim. Veoma je teško bilo dogovarati se sa Jelenom oko bilo čega. Oko svakog koraka nastao bi problem. Sve što sam ja predložio nije dolazio u obzir. Pa sam ja, pristajao na njene predloge", rekao je Čupo.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Kalač je priznao da je ona proveravala njegov telefon i javljala se na njegove pozive, na šta je on prisajao, kako ne bi bilo svađa i sukoba.

Jelena je danas sa organizatorima rijalitija otišla do Palate pravde, ali je odulučila da se više ne vrati u vilu.

Podsećamo, Jelena Golubović i Čupo Kalač bili su u vezi godinu dana, odnos je bio veoma turbulentan, često su se svađali,a rediteljka je priznala da ga je tukla, pre svega jer nije mogao da je zadovolji u seksu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track