SORAJIN BIVŠI ULAZI U PAROVE: Ovaj zavodnik će napraviti haos među učesnicama!
Foto: Facebook, Damir Dervišagić

Devojke će se obradovati

SORAJIN BIVŠI ULAZI U PAROVE: Ovaj zavodnik će napraviti haos među učesnicama!

Stars -
Ženski deo rijalitija će se posebno obradovati kada u kuću bude stigao crnogorski zavodnik Vladimir Tomović.

Inače, on je reprezentatvac u ragbiju, a javnosti je poznat po učešću u "Velikom bratu". On se našao u sezoni u kojoj je bila i Soraja Vučelić, kojoj nije bilo drago kada je tada videla Vladimira koji se pridružio rijaliti.

Naime, njih dvoje su bili u vezi bez obaveze, a upoznali su se preko starletine prijateljice. Nikada zvanično nisu bili u vezi, a Vladimir je Vučelićevoj koristio za ispunjenje seksualnih fantazija.

Tomović je rodnom gradu Baru poznat kao jedan od najuglednijih članova čuvenog navijačkog kluba "Delije Bar", a putem svog Fejsbuka je poručio svima da ulazi u "Parove".

"Odmorićete od mene neko vreme. Vladimir ulazi u Parove sutra veče. Ne trebaju mi fanovi, meni trebaju prijatelji koji će me podržati a ja vas neću razočarati. Ulazim u džunglu s' osmehom na licu. Željni novog mesa, reže k'o hijene. Ne znaju mučenici, poslat sam u "Parove". Da me skinu s' grbače i da me ožene", objavio je Vladimir. Budući da se još pred učešće u "Velikom bratu" hvalio kako je pravi Kazanova, kao i da je spavao sa preko 100 devojaka, nema sumnje da će napraviti pravi haos među ukućankama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track