(FOTO) EKSKLUZIVNO: Kristijan menjao gram droge za posuđe od rostfraja
Foto: Pirntscreen

Sudije, još ga držite na Farmi

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Kristijan menjao gram droge za posuđe od rostfraja

Stars -
U videu, koji je snimljen u Golubovićevom stanu, narko-diler se hvalio kako je dobio skup set posuđa od rostfraja u zamenu za drogu

Kristijan Golubović nabavljao je heroin za tri i po evra po gramu, saznaje Kurir. Naša redakcija došla je u posed snimka na kome se osuđivani narko-diler, koji je i dalje na „Farmi“ jer mu je Viši sud u Beogradu odložio služenje kazne do 5. januara 2016, hvali kako je od narkomana dobio skup set posuđa od rostfraja u zamenu za drogu.- To je snimljeno pre godinu dana, u njegovom iznajmljenom stanu u Beogradu. S njim je tada bilo nekoliko narkomana. Jedan od njih je Kristijana krišom snimao. Smejali su mu se dok je vadio šoljice za kafu, čaj i mleko. Hvalio se kako je taj set od rostfraja veoma skup, ali da ga je on dobio za gram heroina i da tu drogu nabavlja za samo 3,5 evra po gramu - kaže naš izvor.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

- Vidi, brate, šta sam sve dobio, rostfraj sve, po šest komada. Sve za 3,5 evra, a tol‘ko je mene gram ispao. Ovo je večno. Ima za šećer, kaficu, čaj, fali samo jedna kašičica, to mi je kurva uzela (Suzana Miljković, njegova bivša žena, prim. aut.) - ispričao je Golubović, ne sluteći da ga snimaju.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prema rečima našeg izvora, koji se zadesio na licu mesta, on je narkomane upućivao na svoju prijateljicu.- Pošto je bilo kasno, narkomane koji su došli kod njega upućivao je na Biljanu Lukan jer mu je tamo bio štek za drogu - dodaje izvor.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

S obzirom na to da je Kristijan i dalje na „Farmi“, pozvali smo Biljanu Lukan.- Ja ne znam ko je, kad i za šta upućen kod mene. Za drogu sigurno nije, odgovorno tvrdim da od januara 2014, otkad smo počeli da se družimo, kod Kristijana nikad nisam videla nikakvu drogu, on se grozi svih poroka, cigareta, alkohola, droge... Tokom 2014. kroz moju kuću prošlo je sigurno najmanje sto ljudi - prijatelji, drugari, fanovi... Često su trenirali u potkrovlju, posebno kad se on spremao za meč u Pazaru. Svakog sam ispoštovala, poslužila pićem i hranom. Stvarno ne znam da li je neko od njih bio narkoman - tvrdi Biljana.

Kriminolog Zlatko Nikolić: Kristijan nastavlja da izmišlja!To što je naveo za heroin spada u krivično delo za koje je zaprećena odgovarajuća kazna, ali verujem da ne bira sredstva da privuče pažnju na sebe, uključujući laži. Ne bi me čudilo da jednog dana izjavi da je ubio Kraljevića Marka - kaže kriminolog Zlatko Nikolić.Iako je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog posedovanja 100 grama heroina, Golubović je uspeo da tri puta odloži odlazak na izdržavanje preostale kazne. Učesniku "Farme" ostalo je da odsluži još skoro četiri godine.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track