(FOTO) GODINE IM NE MOGU NIŠTA: Zgodne bake srpske estrade
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Poput vina

(FOTO) GODINE IM NE MOGU NIŠTA: Zgodne bake srpske estrade

Stars -
One su se ostvarile u ulozi bake, ali i dalje izgledaju veoma lepo i negovano.

Za ove estradne dame slobodno možemo reći da su poput vina, što su starije to bolje izgledaju. Uprkos godinama, Neda Ukraden, Cakana i Verica Rakočević izgledaju odlično, na čemu bu mogle da im pozavide mnogo mlađe žene.

Neda Ukraden ima 65 godina, a bez obzira na to, ona zrači velikom energijom, kao i dobrim izgledom. Prošle godine je učestvovala u programu "Tvoje lice zvuči poznato", kada pokazala i svoje neverovatne fizičke sposobnosti. Neda ima ćerku Jelenu, kao i unuke bliznakinje Aleksandru i Nedu, ali i unuka Dušana, koji je najmlađi član porodice.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

Verica Rakočević ima 67 godina, a ponosna je majka troje dece i baka tri unuka. Ona pored sebe ima 35 godina mlađeg supruga, kompozitora Veljka Kuzmančevića, za koga se udala pre dve godine. Izgleda kao da se uz svog mladog muža podmladila.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Dragica Radosavljević Cakana ima 58 godina i ima troje unučadi, a prvog unuka Uroša je dobila u 43. godini. Kada je u pitanju njen izgled, za pevačicu kao da je stalo vreme. Ona ne krije da voli da vodi računa o sebi, te tako možemo i primetiti da izgleda negovano.

Glumica Snežana Savić je još jedna zgodna baka koja ima 62. godine. Mnogi su uzdisali za Malinom Vojvodić iz domaće serije "Srećni ljudi", a ona i danas izgleda veoma lepo. Ona uživa u ulozi bake i ne krije da je popustljiva prema svojoj unuci Nini. Kako kaže na njoj je da svojoj unuci daje besprekornu ljubav.

Slađa Delibašić je sa svojih 47. godina najmlađa baka na estradi. Iako se bliži šestoj deceniji, ona izgled odlično, a njeno telo mišićavo za šta je zaslužan zdrav način života, kao i bavljenje sportom. Pevačica je pre 2 godine postala baka kada je njena ćerka Silvija rodila malu Tiu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track