PUJ-PIKE NE VAŽI: Ana Bekuta i Verica Rakočević žestoko se vređale, pa se pomirile
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Posle godinu i po

PUJ-PIKE NE VAŽI: Ana Bekuta i Verica Rakočević žestoko se vređale, pa se pomirile

Stars -
Ova majica je strašna, s ovim zmajevima... Ana, Ana, hitno oslabi ili se pokrij od glave do pete, rekla je kreatorka za Anu

Ana Bekuta i Verica Rakočević pomirile su se posle godinu i po. Iako su dugo bile u žiži javnosti jer su jedna drugu vređale, rešile su da obnove prijateljstvo. Pevačica i kreatorka slučajno su se srele na jednom javnom događaju, gde su se izljubile i izgrlile.

- Bekuta je bila veoma ljuta na Rakočevićevu jer ju je javno prozivala da je debela. Njih dve su pre više od dve decenije imale izuzetnu saradnju i upravo zbog toga Ana nije očekivala da će Verica tako govoriti o njoj. Međutim, na proslavi nisu mogle da prođu jedna pored druge a da se ne pozdrave. Tada su odlučile su da pruže novu šansu prijateljstvu - kaže naš izvor.Podsetimo, kreatorka je u jednoj emisiji imala ulogu modnog žirija i uopšte nije bila blaga u ocenjivanju Bekute.- Ova majica je strašna, s ovim zmajevima... Ana, Ana, hitno oslabi ili se pokrij od glave do pete - rekla je kreatorka.Pevačica joj je uzvratila fotografijama koje je postavila na Tviter, a koje su iz vremena kada ju je Verica stilizovala.- Najgore je kad žena od 65 godina glumi šiparicu! Koliko god bila precenjena, vitkost je dostižna. Otmenost duha, međutim, ne može se steći. S njom se rađa - poručila je pevačica i istakla da je sasvim zadovoljna svojim izgledom.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track