ZMAJ OD ŠIPOVA PRIZNAO: Zarađujem kao žigolo, ne znam koliko vanbračne dece imam!
Foto: Printscreen

Konačno

ZMAJ OD ŠIPOVA PRIZNAO: Zarađujem kao žigolo, ne znam koliko vanbračne dece imam!

Stars -
Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova konačno je rešio da javnosti otkrije od čega zaista živi.

Iako je dosad pričao kako zarađuje od stoke koju ima, Zmaj je šokirao i gledaoce i ukućane kada je rekao da najviše para dobija od seksa sa ženama.

Naime, on je o svojim poduhvatima počeo da priča na inicijativu Jovane Tomić Matore.

"Kad sam izašao iz rijalitija prvo sam jednu opremio na Bežanijskoj kosi. Dve sam doveo u jedan hotel. Još jednu sam hteo ali nisam imao vremena. Ona mi je tražila 50 eura", pričao je Zmaj,a Matora je konstatovala da treću nije hteo jer nije imao novac da joj da.

"Nije zbog para, Jovana. Ja sam više navikao da uzimam od žena umesto da im dajem."

"Ti si Zmaju u stvari žigolo", provocirao ga je Milomir Marić.

"Da vam kažem više zarađujem od žena nego od sve moje stoke.Moj priplodni bik, kojeg vodam i naplaćujem, manje zarađujem nego što ja dobijam od svih tih žena sa kojima imam seks", provalio je Ilija, a zatim ispričao da mu ženu Emira, sa kojom ima ćerku Milicu, često šalje pare.

"Familiji pošalje 100 dolara a meni 300. Neću tim ženama da rasturam brakove. Imaju decu. Ja ćutim i radim. Da vam sad ne otkrivam kako su mnogi muževi dovodili svoje žene i plaćali im. I ne znam koliko vanbračne dece imam. Ko će to znati. Nijedan to muškarac ne može da tvrdi", hvalio je Grahovac a zatim ispričao da mu žene svašta nude u zamenu na seks.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track