JELENA GOLUBOVIĆ PRETI UBISTVOM: Čupinu ćerku čeka metak!
Foto: Print Screen

Brutalno: Preti naslednici bivšeg verenika

JELENA GOLUBOVIĆ PRETI UBISTVOM: Čupinu ćerku čeka metak!

Stars -
Otišla predaleko Golubovićeva upozorila Kalača da će njegova Evelina nastradati ukoliko je i dalje bude pominjao u rijalitiju ili uzimao u usta njene fanove i administratore

Jelena Golubović, iako je pobegla iz rijalitija „Parovi“, koji se emituje na televiziji Hepi, samo nekoliko dana nakon što se u vilu uselio njen bivši verenik Čupo Kalač, i dalje vodi rat s njim.Kontroverzna rediteljka sve najgore priča o čoveku za kog je trebalo da se uda, a sada je u svom besu otišla toliko daleko da je zapretila ubistvom njegovoj maloletnoj ćerki Evelini. Ona mu poručuje da će njegova naslednica stradati ukoliko je i dalje bude pominjao u rijalitiju. Takođe mu je zapretila da više ne sme u usta da stavlja ni njene fanove ni administratore koji vode njen Fejsbuk.

Jelena je revoltirana zbog toga što bivši verenik često priča negativne stvari o njoj, pa želi da tome stane na put. Ali upotrebila je najbrutalniji način. Ona je prilikom dopisivanja s novinarom Kurira otvoreno upozorila Čupu da je ostavi da miru.- Zabranila sam osobi X (Čupo Kalač, prim. aut.) da mi ime uzme u usta, a kamoli admine i fanove. Inače, neka kaže još jednom moje ime i njegovo kopile Evelinu će neko ubiti. To dete je napravio dok nije postao alkoholičar i cirotičar zbog papira jer je dezerter i ratni špijun - napisala je Jelena u poruci, a na konstataciju da je Čupo izjavio da mu je devojka trudna, Golubovićeva je rekla:- Super, meni bi bilo drago da je to istina, ali on ne može da napravi dete odavno. Samo za papire je napravio kopile. Dok je bio zdrav. Najozbiljnije, ako mi još samo jednom uzme ime u usta, budući da neće da me ostavi na miru, već me proganja kako u životu tako i po rijalitijima, ako još jednom uzme u usta moje ime i moje admine i fanove, Evelinu čeka metak.

Priznao da ne živi od stoke, već od prostituisanjaZMAJ: JA SAM ŽIGOLO, ŽENAMA NAPLAĆUJEM SEKS!Zmaj od Šipova priznao je da je žigolo i da ga izdržavaju žene. On je ovim priznanjem sve iznenadio jer je do sada pričao kako živi od stoke i koride.- Kad sam izašao iz „Maldiva“, prvo sam jednu opremio na Bežanijskoj kosi. Dve sam doveo u hotel. Hteo sam još jednu, ali nisam imao vremena. Ona mi je tražila 50 evra - ispričao je Zmaj i dodao:- Nije zbog para. Ja sam navikao da uzimam od žena, umesto da im dajem.Tada mu je Milomir Marić rekao da je on žigolo.- Više zarađujem od žena nego od sve moje stoke. Moj priplodni bik kog vodam i naplaćujem manje zarađuje nego što ja dobijam od svih tih žena s kojima imam seks.Zmaj je ispričao i da mu Emira, s kojom ima ćerku Milicu, često šalje po 300 dolara.- Familiji pošalje 100 dolara, a meni 300 - hvalio se Zmaj i istakao:- Da vam sad ovde ne otkrivam kako su mnogi muževi dovodili svoje žene i plaćali mi. I ne znam koliko vanbračne dece imam. Ko će to znati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track