ŠTA NIJE OK S BLOGERKOM? I fudbaler šutnuo Zorannah!
Foto: Dragan Kadić

Ostavljena zbog paparaco fotki

ŠTA NIJE OK S BLOGERKOM? I fudbaler šutnuo Zorannah!

Stars -
Modna blogerka i književnica Zorana Jovanović, ili jednostavno Zorannah, posle samo dve nedelje zabavljanja promenila je status „in a relashionship“ u „single“ jer ju je „orlić“ Andrija Živković šutnuo zbog Kurirovih paparaco fotki!

Naime, mladi fudbaler je poludeo kad su njihove zajedničke fotografije s ručka i izlaska u bioskop izašle u najtiražnijim dnevnim novinama i odmah je optužio blogerku da je ona za njihov izlazak dojavila paparacima. Zorana nije uspela da ga ubedi da apsolutno nema nikakve veze s tim, nego se jednostavno fotoreporter našao na pravom mestu u pravo vreme, pa su se i žestoko posvađali i automatski prekinuli svaki kontakt.Jovanovićeva rane leči preko Bare, u Americi, gde uživa s prijateljicama, ali i novim udvaračima, dok je Živković mnogo produktivniji. Čim je raskinuo s blogerkom, našao je novu devojku, a time se brže-bolje pohvalio na Instagramu i odmah postovao zajedničku fotku s Katarinom (zamislite) Jovanović, za koju ima nadimak Kajica. Bez H.

Nema srećeSportisti je uvek otkačeZorana Jovanović je do sada uvek bila dovođena u vezu s nekim poznatim sportistom. Tako se pričalo da nije odolela fudbaleru Liverpula Lazaru Markoviću, ali imali su „vezu“ na samo jednu noć! Još dvojica fudbalera su viđena u njenom društvu. Poznati zavodnik Lola Smiljanić isprobao je svoje čari na blogerki, uspeo je da je smuva, ali ju je i otkačio kao i svaku drugu.I Miralem Sulejmani se našao u toj priči. I pogađate, ni to nije potrajalo.Na spisku je bivši NBA košarkaš Marko Jarić, kojem je ona bila samo jedna od cica posle razlaza sa Adrijanom Limom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track